CT Popescu, comentariu memorabil despre Ponta şi ministra Harvard

| 17 iul, 2014

Cristian Tudor Popescu, editorialistul Gândul, a comentat pe Facebook prestaţia premierului Victor Ponta şi a ministrului de Finanţe, Ioana Petrescu, la Cotroceni.

Citeşte şi: IOANA PETRESCU, prima REACŢIE după întâlnirea de la Cotroceni

"Dar secvența-medalion, care va rămâne celebră peste ani, ca un final de Casablanca, este mișcarea facială și oculară a lui Victor Ponta când Băsescu îl întreabă: „Dar cu cele 5 miliarde pentru MTO, cum faceți?” Prim-ministrul României rotește ochii în sus, în jos, la stânga și la dreapta, ca un șobolan de desen animat, înțelege cu groază că de la făptura aflată în dreapta lui, pe postul lui Florin Georgescu nu are a aștepta vreun ajutor, drept care scheaună încetișor: „Le rezolvăm pe toate, domnu președinte...”

Remarc finețea sadică a lui Băsescu de a nu-i explica ce înseamnă MTO-ul ăla - Medium Term (Budgetary) Objective - provizionul de risc bugetar cerut de UE pentru prevenirea dezechilibrelor.

Nu sunt economist, nu mă pronunț în legătură cu oportunitatea reducerii CAS, dacă e o măsură utilă sau doar o nouă electorată.

Dar sunt critic de film și pot să vă spun că, după ce ne oprim din râs, vom constata că ce joacă domnul Ponta e un horror în toată regula", a scris CT Popescu pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Să o atacăm pe IOANA PETRESCU pentru că nu este ELENA UDREA sau EBA

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ