Dan Şova, SCANDALIZAT de modul în care Ioana Petrescu a fost atacată de "politruci"

| 16 iul, 2014

Dan Şova, purtătorul de cuvânt al PSD, îi numeşte 'politruci' pe politicienii care au atacat-o pe ministrul Ioana Petrescu şi spune că aceştia au treabă cu orice altceva decât cu economia şi finanţele.

"Sunt absolut scandalizat de modul în care ministrul de Finanţe a fost atacat de politicieni în aceste zile, doar pentru că a ales să se comporte politicos cu un om - Traian Băsescu - care nu este deloc obişnuit cu aşa ceva. Cine sunt cei care o atacă pe doamna Petrescu? Elena Udrea, Elena Băsescu, Gheorghe Ialomiţianu, mai nou şi Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu, adică nişte politicieni, aş spune chiar politruci, care au treabă cu orice altceva decât cu economia şi finanţele.', afirmă Dan Şova, într-o declaraţie de presă.

Citeşte şi: 5 concluzii dupa “consultarile” de la Cotroceni

El adaugă că plasarea lui Iohannis în această galerie ilustră este tristă, având în vedere că vorbim despre oameni care au aplicat sau au susţinut măsuri precum tăierea salariilor, impozitarea pensiilor sau majorarea TVA.

Citeşte şi: E noaptea minţii. EBa îi dă lecţii de economie ministrului de Finanţe

'Românii nu pot accepta să ia lecţii de la aceşti oameni, care au demonstrat în ani de zile de guvernare că nu sunt capabili să ofere soluţii pentru economie, altele decât distrugerea acesteia. Aceşti oameni mai bine s-ar ascunde, în loc să atace un ministru a cărui singură vină este că nu concordă profilului agreat de Traian Băsescu - adică tupeist în relaţia cu adversarii, dar tot timpul la dispoziţia sa', conchide, în purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova.

Citeşte şi: Debutul regizoral al lui Traian Băsescu la Casa de filme Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ