Traian Băsescu: Laura Georgescu este un om de proastă calitate, trebuie să plece de la CNA

| 16 iul, 2014

"Zilele trecute a încercat din nou prin biroul de presă să ia o legătură şi i s-a cerut, dacă are ceva, să trimită în scris şi va primi un răspuns. Este un om de proastă calitate, din păcate", a punctat Traian Băsescu. Şeful statului crede că aceasta trebuie să plece de la CNA.

"Doamna Georgescu trebuie să plece. (...) Când mi-am dat seama că este vorba despre un om de proastă calitate? Când doamna Georgescu a făcut o afirmaţie, a lăsat să se înţeleagă că ar avea susţinerea ambelor Palate. Eu recunosc că dânsa a încercat să ajungă la mine, dar nu am primit-o, având informaţii despre calitatea umană proastă pe care o are. Zilele trecute a încercat din nou prin biroul de presă să ia o legătură şi i s-a cerut, dacă are ceva, să trimită în scris şi va primi un răspuns. Este un om de proastă calitate, din păcate", a spus Băsescu la B1 TV.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU: Dacă aş fi premier, aş reduce CAS-ul acum


El a adăugat că singurul care îi poate cere demisia preşedintei CNA este premierul Victor Ponta, care ar trebui să facă acest lucru.

'Pentru salvarea independenţei CNA, este bine ca această doamnă să plece de acolo. CNA devine o vulnerabilitate în rapoartele Uniunii Europene', a susţinut Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ