Victor Ponta, despre vizita la Cotroceni: Când te bagi în cocină, te mănâncă porcii

| 16 iul, 2014

Victor Ponta a declarat în şedinţa de guvern că a greşit că a mers la consultări şi şi-a exprimat regretul că ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, a asistat la discuţiile care au avut loc la Cotroceni.



"Am făcut o greşeală că m-am dus la Cotroceni. Când te bagi în cocină te mănâncă porcii. Îmi pare rău pentru doamna Petrescu. Eu cred că a făcut bine că s-a întos în ţara unde doamna EBA şi doamna Udrea se pricep mai bine la economie decât cei de la Harvard", a punctat Victor Ponta.

Premierul a susţinut în faţa cabinetului său că reducerea CAS este o măsură bună, corectă şi sustenabilă.

Victor Ponta le-a transmis miniştrilor că măsura reducerii CAS a fost discutată cu mediul de afaceri şi există susţinerea totală, "am discutat şi cu BNR, cu partenerii noştri internaţionali", a spus Victor Ponta.

Citeşte mai mult RomâniaTV.net.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU: Dacă aş fi premier, aş reduce CAS-ul acum

Citeşte şi: ÎNREGISTRAREA de la Cotroceni. Băsescu către Petrescu: Unde spuneaţi că aţi terminat: la Harvard, la Oxford?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ