TRAIAN BĂSESCU, despre Ioana Petrescu: Această doamnă e bine echipată teoretic. Problema e lipsa de practică

| 16 iul, 2014

Traian Băsescu a declarat, miercuri, că ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu, este ”bine echipată din punct de vedere teoretic, dar marea problemă este lipsa de practică”.

”Eu sunt convins că această doamnă este bine echipată din punct de vedere teoretic. Marea problemă a dânsei este lipsa de practică, a venit direct în funcţia de ministru, fără a fi administrat înainte o companie”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Citeşte şi: Dan Şova, SCANDALIZAT de modul în care Ioana Petrescu a fost atacată de "politruci"

”Eu aş fi mai îngăduitor cu dânsa decât cu premierul, pentru că ea a fost un om folosit de premier, la întâlnire. A intrat în gura lupului şi apoi a vrut să o compenseze”, a arătat Băsescu.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu despre demisia Ioanei Petrescu

”Lipsa de caracter a lui Victor Ponta s-a văzut şi din modul în care a sacrificat-o”, a continuat Traian Băsescu, adăugând că ar fi preferat să discute cu secretarul de stat Gheorghe Gherghina.

Citeşte şi: PNL cere demisia ministrului de Finanţe: "Ioana Petrescu n-ar mai trebui să intre în Ministerul de Finanţe"

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ