Călin Popescu Tăriceanu despre demisia Ioanei Petrescu

| 16 iul, 2014

Călin Popescu-Tăriceanu, este de părere că nu se impune demisia ministrului de Finanţe, Ioana Petrescu.

'Eu nu am urmărit imaginile filmate la Cotroceni, însă ca întotdeauna şeful statului caută să se amestece acolo unde nu este treaba lui, unde nu sunt competenţele lui. Decizia Guvernului mi se pare una corectă şi este apreciată de tot mediul economic', a spus Tăriceanu întrebat de presă ce părere are că după discuţia de la Cotroceni pe tema reducerii CAS opoziţia cere demisia ministrului Finanţelor.

Preşedintele Senatului a făcut această declaraţie cu prilejul participării sale la ceremonia de aniversare a 150 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Bucureşti.

Citeşte şi: E noaptea minţii. EBa îi dă lecţii de economie ministrului de Finanţe

Şeful statului, Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au avut luni consultări la Palatul Cotroceni timp de aproximativ o jumătate de oră pe tema ultimelor modificări aduse Codului fiscal. La aceste consultări a participat şi ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu.

Într-o declaraţie susţinută ulterior la Cotroceni Traian Băsescu a spus că nu prea a avut succes la consultările cu premierul Victor Ponta pe tema reducerii CAS cu cinci puncte procentuale, 'din incompetenţa Guvernului, care nu a reuşit să prezinte nişte cifre şi de unde vin ele'. El a spus că echipa Ponta-Petrescu a fost 'foarte nepregătită', cei doi având o abordare politică în discuţii şi argumentând 'cu lozinci, nu cu cifre'.

Citeşte şi: 5 concluzii dupa “consultarile” de la Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ