IOANA PETRESCU, prima REACŢIE după întâlnirea de la Cotroceni

| 16 iul, 2014

Ioana Petrescu a ieșit astăzi public cu explicații pentru episodul discuțiilor de la Cotroceni, scrie pesurse.ro.

Citeşte şi: Să o atacăm pe IOANA PETRESCU pentru că nu este ELENA UDREA sau EBA

Invitată la Antena3, ministrul Finanțelor a explicat:

„Este vorba de un război politic în care CAS a intrat la mijloc. Nu m-am dus să discut despre cifre. Acolo era vorba despre o discuție politică, dacă veneam cu cifre, nu era practic mediul și discuția necesară de a pune aceste cifre în discuție ca să fie preluate politic. Domnul Băsescu vine dintr-un partid de dreapta, o zonă care susține această reducere a CAS. E clar că e vorba despre un război politic în care se folosește CAS-ul. Tendința mea a fost să stau departe de acest lucru și să țin departe CAS-ul din acest război politic”, a spus Petrescu.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU, despre Ioana Petrescu: Această doamnă e bine echipată teoretic. Problema e lipsa de practică

Aceasta a mai afirmat, despre înregistrarea făcută publică de Administrația Prezidențială, că i s-a părut „amuzant”.

Citeşte şi: E noaptea minţii. EBa îi dă lecţii de economie ministrului de Finanţe

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 2014
lara
D.NA MINISTRU este ca o foaie alba, daca s-ar baza pe pregatirea cu care defileaza, ar fi stapana pe puterile ei si nu ar apela la tonta si antenele l ui voiculescu, dar nu are nici macar caracter si daca va continua in felul acesta va ajunge precum corina cretu sau abramburica. Cred din ce in ce mai mult ca ii este datoare lui voiculescu poate prin plata studiilor sau altceva de familie, asta pt ca tot apare la antena 3. Varanul are astfel de experienta sa racoleze tineri dotati cum pare si constantin de la agricultura si sa-i foloseasca la nevoie -ca sclavi. Cine are posibilitatea sa faca sapaturi pt ca tot este varanul omul zilei si este bagat pana in gat in tot ce se numeste afacere in Romania.
17 iul, 2014
mentor
IOANA Petrescu - Cotroceni
Dupa ce am vizualizat filmul cu intalnirea d-rei Petrescu la Cotroceni cu D-l Basescu am ajuns la concluzia ca nu este nici o diferenta intre mine si dansa. Daca repetam o jumatate de ora ceea ce a spus ea acolo, puteam sa merg eu in locul dansei. Pentru ce a spus si cat a spus nu este nevoie sa fi absolvent de Harvard. Si va garantez ca eu arat mult mai bine decat d-ra ministru. Plus il puteam scuti si pe d-nul Ponta de deranj. Il luam pe sotrul meu cu mine. Are o memorie buna si sunt sigura ca ar fi putut invata pe dinafar a cxele 3 fraze pe care trebuia sa le spuna. Si uite asa toata lumea poate fi inlocuita. SIC!!!!!!!
16 iul, 2014
ama
Doamna Ministru o fi vazut ca e lupta politica dar mimica a tradat-o. In momentul cand a ascultat intebarea ochii i s-au ridicat spre tavan in cel mai evident gest de nestinta,cerea ajutor divin probabil.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ