Victor Ponta demontează acuzațiile în cazul jurnalistului Cristian Citre

| 17 iul, 2014

Victor Ponta a luat poziţie în scandalul izbucnit în urma demiterii jurnalistului Digi 24, Cristian Citre.

"Tin sa clarific, aici, pe Facebook, o noua minciuna si dezinformare, publicand 2 sms-uri, dintre mine si jurnalistul Cristian Citre, pe care le consider perfect lamuritoare:

"Buna ziua! Am vazut acum o stire ca ati fost sanctionat din cauza mea! Imi pare rau, nu am vazut nimic din ce ati scris despre mine, nu m-a suparat niciodata nimic in ce va priveste, nu am vorbit in viata mea cu cineva de la Digi sau din alta parte despre dvs si nu am discutat cu Dl Prelipceanu sau alt sef al postului de foarte mult timp. Imi asum acest lucru si puteti sa folositi acest sms, deoarece este incorect ca cineva sa se foloseasca de numele meu si este incorect sa fiti dezinformat de cineva (care probabil are alte motive sa va sanctioneze)! Va stau la dispozitie pt orice alt detaliu. V.Ponta"

Raspunsul domnului Cristian Citre:
"Domnule prim-ministru, imi pare rau ca numele dvs a fost invocat in aceasta situatie. Va asigur ca eu nu v-am invocat in niciun fel si nici ca din cauza dvs s-ar fi intamplat ceea ce s-a intamplat."", scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Cristian Citre a declarat pentru Reporter Virtual că a fost concediat marţi, pe motiv că "a sărit calul", după ce a postat luni pe Facebook un mesaj în care se întreba cu referire la premier dacă "mai are cineva vreo îndoială că omul e bolnav, nesimțit și fără discernământ".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ