Din gaura în care s-a ascuns, Emil Boc se laudă cu ”specialiștii” Pogea și Ialomițianu

| 17 iul, 2014

Contribuția lui Emil Boc la dezvoltarea subiectului atinge însă cota record a prostiei abisale, în momentul în care ministrul Ioana Petrescu vine cu precizarea că acele studii există dar nu sunt publice și ca atare nu au ce căuta la președinte, dar că FMI le-a văzut.

În tot scandalul prin care președintele Băsescu a încercat șă-și ascundă propriile probleme cu fratele implicat în scandalul Bercea Mondial, s-a ițit din gaura de șarpe în care s-a ascuns și Emil Boc. Fostul premier pare să fi ieșit la lumină stârnit de nostalgia pentru spectacolul familiar în care președintele Băsescu își depășește agresiv atribuțiile și intră zona rezervată executivului și Parlamentului României. Cum altfel, Emil Boc ne dovedește că nu s-a vindecat de cumplitul sindrom Stockholm care-l leagă de Traian Băsescu pe care se simte constrâns să-l apere în acest caz de neapărat.

Remarca fostului premier, care declară ritos că ”Este inadmisibil ca la nivel de premier şi ministru de Finanţe să nu ai o expertiză de specialitate când e vorba de discutarea unor măsuri cu impact bugetar concret...” este cu atât mai stupidă cu cât ocolește fondul problemei, care este acela că nici Ioana Petrescu și nici Victor Ponta nu-i sunt datori președintelui cu explicații de niciun fel. Contribuția lui Boc la dezvoltarea subiectului atinge însă cota record a prostiei abisale, în momentul în care ministrul Ioana Petrescu vine cu precizarea că acele studii există dar nu sunt publice și ca atare nu au ce căuta la președinte, dar că FMI le-a văzut.

Citeşte şi: Debutul regizoral al lui Traian Băsescu la Casa de filme Cotroceni

Nu ne îndoim că, la cantitatea de tupeu disperat de care suferă în pragul unui proces electoral care-i scapă de sub control, Traian Băsescu nu ar fi avut nicio jenă să se contrazică și cu FMI-ul în fața căruia nu cu mult timp în urmă stătea doar în poziția ghiocelului, adică drepți dar cu capul ușor plecat, în semn de supusă deferență. Dar din partea umilului său premier Emil Boc, oricât de fantomatic a fost în tele-guvernarea țării prin telefon de la Cotroceni, ne-am fi așteptat să intuiască că ce a vizat FMI-ul nu poate să nu fie în regulă, din toate punctele de vedere. Mai mult, am fi avut pretenția unei minime senzații de jenă din partea cuiva care se poate ”lăuda” în contrapartidă cu prestația unor ”specialiști” Pogea și Ialomițianu... Pe aceștia vrea să-i reîncălzească Boc și să-i revândă de noi și buni, la concurență cu Ioana Petrescu?! Că ar fi cam ca la box, nu sunt din aceeași categorie și nu concurează, nici intelectual, nici profesional și nici prin ce au dovedit cât au prestat...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 iul, 2014
DNA
NOI SUNTEM ROMÂNI
INCHIRCITUL DRACULUI , PĂPUŞA LU BĂSESCU CARE O SUGE .....MARIONETĂ ..PROSTUL NU ARE NICI O VINĂ ...
17 iul, 2014
canciautor
Boii consecventi ai lui Sultanescu
politrucul Sultanescu conduce o caruta..
la caruta sunt inhamati niste boi
se da, alb pe negru ,raspunsul FMI
nu sunt multumiti ca "Studiile"..zice purtatorul de cuvant
ei o tin pe drumul lor
sunt boi,dar au calitatea lor,sunt consecventi..
in prostie,nu abisala:neaosa..pura
Explicam inca o data cu citarea FMI:
"Nu i-am dat studiile. Nu sunt publice. Însă, FMI le-a avut înainte cu o lună", a spus Petrescu, citata de Mediafax.

Insa, intr-o conferinta de presa sustinuta in urma cu o saptamana la Wasington, Gerry Rice, director de comunicare al Fondului Monetar International, afirma ca asteapta de la guvernul Romaniei masuri pentru a compensa lipsa de venituri generata de reducerea CAS.

"FMI impartaseste obiectivul de a reduce taxele mari pe forta de munca in efortul de a stimula angajarile. Trebuie sa intelegem cum intentioneaza guvernul sa compenseze lipsa de venituri. Fara masuri de compensare, reducerea CAS cu 5 puncte procentuale va creste deficitul bugetar", a declarat, Gerry Rice, la Washington.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ