KLAUS IOHANNIS aduce în PNL, pe bucăți, partidul Elenei Udrea

| 17 iul, 2014

Klaus Iohannis se dovedește a fi calul troian prin care Traian Băsescu și-a propus să lichideze opoziția grupării Blaga, care-i opune rezistență în PDL încă din momentul în care Elena Udrea a pierdut fără drept de apel cursa pentru șefia partidului.

Pentru că muntele n-a venit la Mahomed și Vasile Blaga n-a pus partidul la picioarele fostului său șef, Traian Băsescu o fi decis că este mai înțelept să se ducă Mahomed la munte și, pentru că altfel nu se poate, bucată cu bucată, mutând PMP om cu om în PNL și prin acesta înapoi în PDL.

Primul mutat, nu întâmplător unul din puținii oameni care au performat electoral pentru partidul Elenei Udrea și anume Sergiu Diacomatu, fost membru în staff-ul de conducere al PMP, ajunge validat de Delegaţia Permanentă a PNL nu oricunde ci tocmai în funcţia de preşedinte interimar al filialei Sector 1, la propunerea vicepreşedintelui Teodor Atanasiu. Moment în care buldogul Vasile Blaga a intuit primejdia și a pus mâna pe telefon, să-i ceară socoteală lui Klaus Iohannis pentru că pune în pericol fuziunea prin astfel de gesturi. Ceea ce nu înțelege Blaga și nu a înțeles la vremea respectivă nici Antonescu, este faptul că pe Klaus Iohannis l-ar putea suna revoltați de trei ori pe oră, fără să-i provoace acestuia nici măcar o vagă tresărire ca răspuns.

Citeşte şi: Declaraţie surprinzătoare a Elenei Udrea: Diaconescu poate câştiga Preşedinţia cum a câştigat Băsescu Primăria

Nu numai că lui Kalus Iohannis nu-i pasă nici cât negru sub unghie de ce păreri mai are încă Vasile Blaga, căci știe prea bine că în curând va suferi și acesta soarta lui Crin Antonescu, ajungând să vorbească singur la pereți despre ingratitudinea și lipsa de principii ale neamțului din Sibiu. În plus, Iohannis nu este de capul lui și execută, impasibil și impersonal ca un roboțel politic, ordinele și sugestiile primite de la Cotroceni. Felul în care un PNL contaminat la vârf va duce PMP în spatele liniilor de apărare ridicate de Blaga în PDL ne reamintește o faimoasă poezioară care circula printre legionari, imediat după încheierea celui de-al doilea război mondial: Camarade nu fi trist, Legiunea merge înainte prin Partidul Comunist! Suntem curioși cam de câte astfel de transferuri este nevoie ca să realizeze și Vasile Blaga că a ajuns și domnia sa la terminusul carierei sale politice... Cu riscul de a-i strica buldogului surpriza, anticipăm momentul în care însăși Elena Udrea își va muta Vuittonul și ambițiile înapoi în PDL via PNL...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 2014
cantautor
dle Sultanescu,
astfel de poezii ii inveti dumneata pe studenti la Stefan Gheorghiu?
cu si despre legionari?
asta invata tinerii ce citesc site-ul coordonat de tine?Obiectiv.ro
asta-i educatie si lecturile pe care le promovezi?
Victor Ponta stie?Dl.deputat Ghita,stie?
mai baiatule,avem Eminescu ,Blaga,Alecsandri si nu numai...
17 iul, 2014
LOL
Vai de tine, mai baiatule. Eminescu, ai? Tu chiar nu stii despre ce vorbesti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ