Declaraţie surprinzătoare a Elenei Udrea: Diaconescu poate câştiga Preşedinţia cum a câştigat Băsescu Primăria

| 10 iul, 2014

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, consideră că Cristian Diaconescu poate câştiga Preşedinţia României în turul al doilea aşa cum a câştigat Traian Băsescu Primăria Capitalei în anul 2000.

Liderul PMP le-a cerut, joi, membrilor de partid din Satu Mare să se organizeze şi să se mobilizeze foarte bine, astfel încât Cristian Diaconescu să ajungă în turul II de scrutin. 

'Avem două lucruri de făcut: 1 - organizare internă, alegeri, şi profitaţi de faptul că este o echipă care nu vă impune preşedinţi; 2 - mobilizare pentru campania prezidenţială, pentru un scor care să-l ducă pe candidatul nostru în turul II şi pe urmă să câştigăm preşedinţia. Multă lume spune că un partid care a luat 6,2% nu poate să dea preşedintele? Vă spun un lucru care îmi dă curaj, în 2000 când Traian Băsescu a candidat la Primăria Capitalei, în ultima zi avea 7% când a intrat în competiţie, în turul I Sorin Oprescu a luat 44%, iar de partea cealaltă, cel care a intrat cu doar câteva sutimi a fost Traian Băsescu cu 17,3%, iar în turul II l-a învins pe Sorin Oprescu. Deci, a plecat cu 7%, a luat 17,3% în campanie şi l-a învins pe Sorin Oprescu', a declarat Udrea.

Elena Udrea a spus că PMP este primul partid care şi-a anunţat candidatul şi a început campania.

Aceasta a participat la lansarea candidaturii pentru alegerile prezidenţiale a lui Cristian Diaconescu la Filarmonica Dinu Lipatti din Satu Mare, în prezenţa a aproximativ 100 de membri de partid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ