KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. În ce condiţii l-ar sprijini Băsescu pe Iohannis la prezidenţiale

| 16 iul, 2014

KLAUS IOHANNIS CANDIDATTraian Băsescu a declarat că Iohannis are şanse să ajungă preşedinte şi că el este dispus să-l ajute pentru a câştiga lupta împotriva actualului favorit la alegerile prezidenţiale din 2014, Victor Ponta. Însă acest lucru ar fi posibil cu o singură condiţie: toată dreapta să fie în spatele lui.

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Traian Băsescu i-a transmis lui Iohannis că jocurile la prezidențiale vor fi făcute de PMP, pentru că lupta va fi pe muchie de cuțit. ”Cât are PMP-ul, 5,6,7%, aceste procente sunt extrem de importante. Eu am câștigat alegerile împotriva lui Năstase la un procent și jumătate, iar cu Geoană la 80.000 de voturi”, a spus Băsescu într-o emisiune televizată.

”Dacă nu doresc să-i ajut, atunci să încerce să-și scoată singur președintele. Eu nu pot să mă duc peste ei și să le spun: vreau să vă ajut! Dar dacă nu vor, treaba lor”, a precizat Băsescu.

Citeşte şi: Dacian Cioloş, propunerea lui Traian Băsescu pentru funcţia de comisar european

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ