Mihai-Răzvan Ungureanu: Continui să cred că PMP este un proiect de laborator

| 20 iul, 2014

Mihai-Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţei Civice, a declarat duminică că PMP este un partid născut în eprubetă, iar investiţia într-un partid alcătuit precum substanţele chimice înseamnă pierdere de energie politică şi o lovitură adusă obiectivului unităţii dreptei.

'Continui să cred că PMP este un proiect de laborator. Este un partid născut în eprubetă şi, a investi într-un partid alcătuit precum substanţele chimice, înseamnă pierdere de energie politică şi este cred o lovitură care este adusă obiectivului unităţii. Nu înseamnă că nu poate să existe un alt partid, foarte bine, dar conduita contrazice obiectivul unităţii dreptei. Cred că preşedintele greşeşte când investeşte tot pe o singură carte şi în felul acesta nu ajută obiectivul unităţii dreptei', a afirmat Ungureanu, într-o conferinţă de presă.

În privinţa candidatului PMP la funcţia de preşedinte al statului, Cristian Diaconescu, senatorul a punctat că nu îşi doreşte ca acesta să fie în postura de a fi fost folosit.

'În ceea ce îl priveşte pe domnul Diaconescu (...) îmi doresc, din prietenie şi consideraţie pentru domnia sa, să nu fie niciodată în postura de a fi fost folosit', a precizat Ungureanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ