Elena Udrea: Vasile Blaga a spus "Adio, PDL!"

| 17 iul, 2014

Elena Udrea, liderul PMP, scrie joi într-o postare pe Facebook, dedicată fuziunii PDL-PNL, că Vasile Blaga a spus 'Adio, PDL!' şi arată, prin două citate din declaraţii atribuite liderului PDL, că în martie 2013 acesta susţinea reconstrucţia dreptei în jurul PDL iar în iulie 2014 vorbeşte de fuziunea prin comasare a PDL cu PNL, partidul urmând să se numească Partidul Naţional Liberal.

"Am avut dreptate anul trecut: cu Vasile Blaga în fruntea sa, PDL a murit. Astăzi, Vasile Blaga a spus 'Adio, PDL!', afirmă Elena Udrea.

Citeşte şi: FUZIUNE PNL-PDL. Blaga: Numele partidului va fi PNL

Ea constată că se vorbeşte despre fuziune şi despre funcţii, nicăieri despre principiile şi valorile pe care le susţine noul partid sau despre ce va face pentru români.

Citeşte şi: Blaga despre candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale: Va candida, face ce vrea, nu ce-i spune Băsescu

"PMP rămâne singura formaţiune de centru-dreapta din România care îşi asumă protejarea statului de drept, independenţa justiţiei, depolitizarea instituţiilor statului şi creşterea nivelului de trai al oamenilor', conchide preşedinta PMP, în comentariul publicat pe reţeaua de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ