Un partid DISPARE. Liderii FC, îndureraţi

| 22 iul, 2014

Preşedintele organizaţiei judeţene Braşov a Partidului Forţa Civică (FC), Dumitru Puchianu, a declarat marţi, la ultima conferinţă de presă a acestei formaţiuni politice, că este o mare durere că, începând din 26 iulie, partidul va dispărea.

'Este o mare durere că începând din 26 iulie Partidul Forţa Civică va dispărea. Însă, noi trebuie să vedem lucrurile în perspectivă. Pentru a evita de a fi străini în propria ţară, trebuie să facem tot ce este posibil ca reprezentantul Dreptei să câştige alegerile prezidenţiale. Acesta este scopul nostru de astăzi', a explicat Dumitru Puchianu.

Referindu-se la integrarea Partidului Forţa Civică în structurile Partidului Democrat Liberal (PDL), Puchianu a precizat că membrii Forţei Civice sunt angajaţi în construcţia politică fără a avea interese personale sau de grup, singurul interes fiind acela de a construi un partid puternic care să fie alternativa Stângii din acest moment.

'Sper să fim grupul radical reformator de dreapta, iar ideile noastre şi elementele de program ne poziţionează în această situaţie', a adăugat preşedintele organizaţiei judeţene Braşov a Partidului Forţa Civică.

Puchianu a mai arătat că toate structurile de conducere ale partidului Forţa Civică vor fi parte integrantă în structura de conducere a Biroului Politic Judeţean al PDL.

'Am certitudinea că vom face tot ce este posibil să ne integrăm şi să ne aducem aportul nostru constructiv în această nouă formulă.Vreau să vă declar în mod responsabil, că nu am niciun resentiment faţă de nimeni şi faţă de nimic. În egală măsură nici colegii mei nu au un astfel de resentiment, care să creeze tensiuni sau blocaje în procesul de integrare', a spus Dumitru Puchianu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ