Băsescu îl desfiinţează pe MRU după atacurile la Udrea

| 10 iul, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi cu privire la polemica dintre Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea că liderul Forţei Civice a pornit conflictul cu preşedinta PMP pentru a fi acceptat de Vasile Blaga, care îl va susţine în lupta pentru stabilirea candidatului PNL-PDL la Preşedinţie.

PREZIDENŢIALE 2014. Băsescu a afirmat că preşedintele PDL, Vasile Blaga, îi va susţine în cursa pentru stabilirea candidatului la alegerile prezidenţiale pe Mihai Răzvan Ungureanu şi pe Cătălin Predoiu.

Citeşte şi: MRU o desființează pe Elena Udrea!

'Nu am sprijinit-o pe Elena Udrea să îşi obţină funcţia de preşedinte al PMP, nu am avut nicio treabă cu congresul. Pe Mihai Răzvan Ungureanu l-am numit şi director la SIE, şi ministru de Externe prima dată tot pe decretul meu a fost numit. Eu nu comentez polemica dintre ei, dar am speranţa că ştie ce e decenţa, pot să spun. El ce-a făcut, trebuia să fie acceptat să şteargă eticheta de 'băsist' ca să-l poată accepta Vasile Blaga în calitate de candidat, pentru că Blaga va merge cu Ungureanu şi Predoiu la confruntarea cu Iohannis şi Crin. Ca să fie acceptat de Blaga pe liste, trebuia să-i dea o probă de bună credinţă şi de 'anti-băsism' şi pentru că n-a avut curaj să lovească direct în mine, că ştie că nu dă bine la o parte din electoratul PDL-ului, s-a răcorit, ca un adevărat bărbat, pe o femeie', a susţinut Traian Băsescu la Adevărul.ro.

Citeşte şi: MRU vs. Udrea, runda a doua

Citeşte şi: De ce s-a LEPĂDAT MRU de Traian Băsescu. Răspunsul fostului premier

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ