Traian Băsescu: Când îmi voi termina mandatul voi încerca să-mi apăr public fratele

| 10 iul, 2014

Traian Băsescu a declarat că atunci când îşi va termina mandatul va încerca să-şi apere public fratele.

"Nu îmi reneg fratele, dar pentru moment sunt preşedintele României. Când îmi voi termina mandatul, voi încerca să-l apăr public. Familia e definită clar: soţ, soţie, copii, fratele e ruda de rangul doi, nu trăiesc zilnic cu el, ca să ştiu ce face', a spus Băsescu la Adevărul.ro.

Citeşte şi: Băsescu: Clanurile de romi au protecţie politică și beneficiază și de protecţie a instituţiilor statului

"Nu o spun ca pe o scuză, ci ca pe o realitate pe care mulţi români o ştiu, au fraţi, au surori, trăiesc unul într-un oraş, unul într-un oraş. Cred că aici ar trebui să rămânem în limita Codului familiei. Şi la copii ai responsabilitatea lor până la vârsta majoratului. Nu mă derobez de fratele meu, suntem din acelaşi sânge, îl iubesc cu toate necazurile pe care le are, dar pentru moment sunt preşedintele României, de aceea campania care a fost susţinută cu demisia preşedintelui este incorectă, nelegală', a spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ