Avocatul lui Mircea Băsescu, dezvăluiri din cursul anchetei. De ce nu a depus cerere de înlocuire

| 12 iul, 2014

Nelu Tasca, avocatul lui Mircea Basescu, a declarat la un post de televiziune, ca nu a apelat la o cerere de eliberare conditionata  pe motive de sanatate (fratele presedintelui are 4 operatii pe cord),  tocmai pentru a nu se interpreta ca fratele presedintelui vrea sa se sustraga rigorilor legii.

Nu se aduce nicio proba prin care ar fi pericol social(n.r. Mircea Basescu).  Nu am depus cereri, tertipuri avocatesti, cum le spuneti dvs, pentru ca nu am dorit sa se interpreteze  ca este fratele presedintelui, de aceea nu am facut o cerere de revocare  sau de inlocuire.(…) Mi s-a parut usor deranjnat sa arestezi pe cineva, dar nu te grabesti sa dai motivarea(…)Nu ne-am folosit de starea lui de santate, ca si cum ar fi vrut sa scape de rigorile legii”, a spus acesta la un post de televiziune.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ