Mircea Băsescu face parte din strategia de autovictimizare a lui Traian?!

| 11 iul, 2014

Dosarul Băsescu-Bercea. Interviul lui Băsescu trebuie să fie decriptat cam în termenii următori: dau în Guvern ca să vorbească lumea de altcineva decât de mine, nu promulg CAS-ul ca să fac scandal, fac puţin pe supăratul cu frate-meu dar eu tot îl iubesc, că până la urmă sunt mulţi ăştia care au fraţi mai tâmpiţi şi mă scot din nou în faţa românilor.

Sângele apă nu se face, spune un vechi proverb. Traian Băsescu a declarat într-un interviu că îl va ajuta pe fratele său odată ce îşi va termina mandatul. Cu jumătate de gură, Traian Băsescu a vorbit despre fratele său, lipsind celebra lăcrimioară din colţul ochiului cu care ne-a obişnuit de atâtea ori crocodilul de la Cotroceni.

Sunt cel puţin două lucruri care trebuie să fie lămurite. În primul rând de ce nu se mai vorbeşte de Mircea Băsescu la televizor? Această săptămână parcă am asistat la un război mediatic pe două fronturi cu tranşee adânci. Majoritatea presei a comentat zi şi noapte cazul lui Voiculescu, un caz vechi de 10 ani. O mică parte a presei, întâmplător controlată de Voiculescu, i-a dat înainte cu Mircea Băsescu şi scandalul Bercea.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Am discutat varianta DEMISIEI cu unele instituții ale statului

În plin proces de uitare a cazului Bercea de către o mare parte a presei Băsescu iese într-un interviu pregătit atent în laboratoarele de la Cotroceni şi face exact ce ştie el mai bine, se victimizează. Bine, nu avea cum să evite subiectul Bercea dar el a ieşit cu teme bine ţintite de atac, fie pe CAS fie pe educaţie, preşedintele a tras finuţ atenţia în altă parte decât în ograda lui.

În acelaşi timp, vulpoiul de la Cotroceni a reuşit să întoarcă şi povestea cu fratele lui pe care a declarat că îl iubeşte, că au acelaşi sânge şi alte stereotipuri lamentabile. Băsescu îşi foloseşte fratele care este într-o situaţie de-a dreptul disperată pentru a-şi reabilita imaginea ştirbită de-a binelea în ultimul timp.

Citeşte şi: Băsescu: Premierul este obligat să vină la consultările privind reducerea CAS

Interviul lui Băsescu trebuie să fie decriptat cam în termenii următori: dau în Guvern ca să vorbească lumea de altcineva decât de mine, nu promulg CAS-ul ca să fac scandal, fac puţin pe supăratul cu frate-meu dar eu tot îl iubesc, că până la urmă sunt mulţi ăştia care au fraţi mai tâmpiţi şi mă scot din nou în faţa românilor.

Băsescu merge, cum a făcut-o practic întotdeauna, pe sârmă. Îmi dau demisia după 5 minute/nu îmi mai dau nici o demisie, rog românii să vină la referendumul de demitere şi să voteze NU, eu nu vreau să câştig la masa verde/totuşi să nu mai vină nimeni să voteze pentru că validează o lovitură de stat, frate-meu să plătească şi să se ducă în justiţie/îl voi apăra pe fratele meu pentru că îl iubesc.

Citeşte şi: Băsescu: Premierul este obligat să vină la consultările privind reducerea CAS

Duplicitatea lui Băsescu este deja de legendă, ceea ce este însă de-a dreptul înfricoşător este că Băsescu îşi foloseşte familia pentru interesele lui politice, proprii şi personale. Acest om nu are nici un fel de scrupul. Exact aşa, de 10 ani, conduce România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 iul, 2014
MISTRETUL JAPONEZ
NOI SUNTEM ROMÂNI
A IMPĂRŢIT BANII CU TRAIAN SĂ IMARTĂ ŞI ANII DE PUŞCĂRIE .........................

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ