Bogdan Oprea a OBŢINUT peste un miliard de lei vechi din câteva articole din presa centrală

| 10 iul, 2014

Să fii blogger la Adevărul pare să fie o mină de aur pentru purtătorul de cuvânt al Cotroceniului, Bogdan Oprea. Așa reiese din declarația sa de avere pe anul 2013, postată recent pe site-ul Administrației Prezidențiale. Oprea a scris că a primit anul trecut circa 28.000 de euro net din drepturi de autor, adică ceva mai mult de 2.300 de euro pe luna, scrie stiripesurse.ro.

Suma primită de Oprea pentru postările sale pe blog a crescut în mod fabulos în doar un an. În precedenta declarație de avere, Oprea susține că ar fi primit doar 9.500 de lei net, adică ceva mai mult de 2.000 de euro pe an, adică mai puțin de 200 de euro pe lună. De mai bine de zece ori mai puțin.

Bogdan Oprea a câştigat de la Adevărul 123.660 de lei NET, iar din salariu a obţintu puţin peste 80 de mii de lei brut.

În 2011, Oprea nu a primit niciun leu din drepturi de autor.

Pe site-ul Adevărul, în dreptul lui Oprea figurează doar patru postări pe blog, în 2013.

Declaraţia de avere a purtătorului de cuvânt al lui Traian Băsescu poate fi vizualizată AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 iul, 2014
MISTRETUL JAPONEZ
CIORDITORII
O FI VRE-UN LUCEAFĂR ŞI BOT IMBLĂNIT ĂSTA DE LA COTROCENI....NUMAI SPECIMENE DINTR-ASTEA LA COTROCENI ... CÂT MAI ESTE PÂNĂ IN DECEMBRIE SĂ SE DUCĂ DRACULUI TOŢI SĂ NU MAI AUZIM DE EI ..... DUCĂSE INVÂRTINDU-SE CU TOT CU ŞEFUL LUI CEL MARE ........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ