Băsescu: Cristian Diaconescu are CV-ul perfect pentru a fi preşedinte

| 10 iul, 2014

CRISTIAN DIACONESCU CANDIDAT. Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, joi, că preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu, ''are CV-ul perfect pentru a fi preşedinte'' al României.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 'Cristian Diaconescu are CV-ul perfect pentru a fi preşedinte. A fost ministru de Externe, a fost ministru al Justiţiei şi este un om cu un vast portofoliu de relaţii internaţionale, urmare a funcţiei de ministru de Externe. El a fost secretar de stat în Ministerul de Externe, deci e un externist sadea, poate prea externist. (...) Cristian Diaconescu a pus şi el o cărămidă la ce înseamnă justiţia de astăzi, a fost un ministru care nu s-a angajat cu justiţia în jocuri politice. Singur nu a putut să cureţe justiţia de vechile figuri pe care nu le mai repet acum, cu care s-a luptat oarecum doamna Macovei fără succes, cu care m-am luptat eu în continuare cu mai mult sau mai puţin succes, dar acum nu mai sunt în sistem', a declarat Băsescu la Adevărul.ro.

Citeşte şi: Cum îşi bate joc Elena Udrea de candidatul Diaconescu

CANDIDATI PREŞEDINŢIE 2014. El a spus că Diaconescu a renunţat la PSD atunci când nu a mai găsit soluţiile de care avea nevoie în acest partid. Totodată, el la- caracterizat pe fostul consilier prezidenţial ''o persoană onestă''.

Citeşte şi: Diaconescu: Nu mai este nevoie de un preşedinte jucător

PREZIDENŢIALE 2014. 'Avem 3.000 de magistraţi noi în sistem, eu am semnat 3.000 de decrete de numire în magistratură, judecători şi procurori, dintr-un total de 4.200. Avem un corp judecătoresc şi de procurori foarte tânăr şi cu curaj. Cristian Diaconescu are şi el o cărămidă şi, ca ministru al Justiţiei în Guvernul PSD, a fost un om onest, nu putem spune că s-a amestecat în mizerii. Când nu şi-a mai găsit soluţiile în PSD, s-a dus în altă parte, dar poate chiar acesta este unul din avantajele lui, sunt electori ai PSD-ului care se pot gândi la un om onest', a mai spus Băsescu.

Citeşte şi: Diaconescu, PMP: România are nevoie de un preşedinte care să-i recâştige prestigiul şi demnitatea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ