Lichidare de stoc la PMP – Udrea vinde “ieftin”: 100.000 de euro un loc în PE

| 09 iul, 2014

Baconschi PMP. Teodor Baconschi, unul dintre demisionarii din partidul prezidențial falimentar, și-a adus aminte că i-au fost ceruți bani ca să fie pus pe un loc considerat eligibil pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare.

Baconschi PMP. După plecarea din partid, fostul ministru de externe nu doar că trântește ușa, dar îi mânjește și clanța și îi lasă și o surpriză pe preș doamnei Udrea. Trebuie să fii fost o despărțire foarte dură între actuala conducere și grupul autoproclamat al “intelectualilor”, dacă Baconschi a simțit nevoia să se lepede de PMP într-un mod atât de tabloid.

Văzând că barca partidului Elenei Udrea se scufundă, după un rezultat dezastruos în alegerile europene, urmat de un congres aranjat mai ceva ca voturile din Marea Adunare Națională, șobolanii fug pe unde apucă, doar-doar să nu se prindă și de ei damful de eșec pestilențial degajat de rămășițele posterității lui Băsescu.

Singura întrebare este acum cât de credibil mai poate fi ce spune acest “domn” Baconschi...

Citeşte şi: Teodor Baconschi: Mi-au fost ceruţi 100.000 de euro pentru un loc eligibil pe listele PMP

Teodor a beneficiat la viața lui de o mulțime de sinecuri pe la te-miri-ce institute și fundații, mulgând din plin meritele academice ale tatălui său. Apoi și-a înmuiat degețelele în marea diplomației, nereușind decât să fie instrumentul realegerii președintelui în 2009, cu voturile fără număr și fără logică de la Ambasada României de la Paris.

Teodor Baconschi. Pentru loialitatea demnă de o zgardă mai scumpă din alegerile respective, Teodor a fost răsplătit cu funcția de ministru în al nu-știu-câtelea guvern Boc. Dar Teodor nu a știut să le mulțumească stăpânilor, nici lui Blaga, nici Elenei Udrea, și în “congresul sciziunii” din PDL el a susținut taman moțiunea Monicăi Macovei.

Știe toată lumea ce s-a întâmplat după: fostul ministru a băgat o demisie, a ars-o în stil creștin-democrat cât a mai putut și a început apoi să aștearnă paiele la noua căsuță a lui Băsescu. Ei, dar până să vină Băsescu acolo, s-a trezit cu doamna Udrea care a venit și i-a răsuflat munca în toate direcțiile, înscăunându-se amazoana supremă sub portretul președintelui.

Citeşte şi: Intelectualii PMP pe făraș. Teodor Baconschi, prima victimă a Elenei Udrea

‘Săracul’ Teodor încearcă acum să ne convingă acum că i-au fost ceruți 100.000 euro pentru locul 3 pe listele partidului și că, deși “nu aveam de unde să «scot» o asemenea sumă”, a candidat în alegeri chiar pe locul al treilea pe lista PMP. Ceva nu miroase deloc bine: ori Teodor a reușit “să scoată” banul, ori a găsit alt troc mai bun cu PMP-iștii.

Apropo, Teodor, cine mai exact ți-a cerut banii? Și cum se plătea – înainte sau după? Băi, mă lași?! Hai pa și hai sictir! Sper să îți găsești un stăpân mai bun data următoare...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iul, 2014
gica
Neam de plagiatori
Nu-i nici o surpriza in ograda plagiatorilor!Exprimarea si "Cei sapte ani de-acasa",nu fac casa buna cu Ograda PSD-ului(vezi sefa CNA).
10 iul, 2014
ferenczy stefanita
In timp ce masina de spalat torcea linistita,Dana Sultanescu,sotia consilierului lui Ponta,Dan Sultanescu,probabil autoarea articolului,scrie inca o capodopera:
"Apropo, Teodor, cine mai exact ți-a cerut banii? Și cum se plătea – înainte sau după? Băi, mă lași?! Hai pa și hai sictir! Sper să îți găsești un stăpân mai bun data următoare..."
Exprimare de "doamna".....!!! in ale scrisului la comanda
Ce frumos se trage dansa de bracinari cu semiopozantii politici ai stapanului ei...ce ii mai terfeleste...
Ea stie cand sa incaseze banul,inainte,cunoaste dedesupturile prostitutiei in presa...
Ea si-a gasit stapanul bun.... el ,sluga a(plecata)..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ