SIMONA HALEP. Simona Halep, implicată fără voia ei într-un SCANDAL POLITIC

| 09 iul, 2014

SIMONA HALEP SCANDAL. Simona Halep a fost implicată fără voia sa într-o dispută cu iz politic, între Ruxandra Dragomir şi Ilie Năstase.

SIMONA HALEP SCANDAL. Performanţele senzaţionale reuşite în ultimul an şi jumătate de Simona Halep - a câştigat 7 turnee, reuşind totodată să ajungă în finala Roland Garros şi în semifinale la Wimbledon  - au fost comentate în fel şi chip de oamenii de sport din România.

Rezultatele Simonei au fos prilejul perfect pentru mulţi dintre cei aflaţi în diferite funcţii să îşi asocieze numele cu marea sportivă, chiar dacă aceasta a fost până acum pe cont propriu, familia ei fiind cea care a dus greul în perioada în care rezultatele în tenis reprezentau doar un vis frumos. De multe ori s-a ajuns inclusiv la dispute acide, ultimii pe această listă fiind Ilie Năstase, proaspăt învestit ca senator PC, după câştigarea mandatului la alegerile parţiale din colegiul 8 din Sectorul 4 şi Ruxandra Dragomir, membru al PMP şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Tenis.


CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA. Udrea plânge când nu este lăsată pe scenă


Lipsa implicării statului şi inexistenţa unor proiecte serioase, care să îi ajute pe sportivi, sunt două dintre motivele pentru care mulţi posibili campioni se pierd, lucru semnalat în diferite emisiuni de Dragomir. Aceasta a făcut referire şi la lipsa de suport din partea foştilor mari jucători de tenis, făcând trimitere directă către Ilie Năstase. "Putea să facă mai mult pentru Simona Halep când era mică", a fost reproşul lui Dragomir, care a generat o reacţie acidă din partea fostului număr unu mondial. Într-un interviu acordat Ring, cel poreclit "Nasty" a ţinut să aibă ultimul cuvânt în această dispută de la distanţă.

"Eu nu ştiu dacă Ruxandra Dragomir are dreptul să vorbească despre ce am făcut eu în tenis. O întreb eu, acum, dacă Ilie Năstase a făcut ceva pentru tenisul românesc sau nu şi să se uite pe cifrele carierei mele.


CITEȘTE ȘI: Ilie Năstase: Avem una dintre cele mai valoroase generaţii de jucătoare


Văd că la noi se poate orice. Ea s-a făcut acum baroneasă la partidul lui Udrea. Până acum, PSD era partidul baronilor, dar văd că s-a schimbat treaba. Partidul Elenei Udrea este plin de baronese: Udrea e baroneasă, Dragomir e baroneasă şi mai sunt şi altele pe acolo.

S-au strâns toate baronesele acolo. Ar trebui să se uite ce a făcut ea când a condus Federaţia. Nu vreau să spun mai multe
", a spus Năstase în Ziarul Ring.

 

 

Sursă: prosport.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ