Ponta: Eu cred că Udrea va candida la alegerile prezidenţiale

| 07 iul, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta a declarat luni că, în opinia sa, liderul PMP, Elena Udrea, va candida la alegerile prezidenţiale.

Alegeri prezidenţiale 2014. "Pe Elena Udrea. Şi doamna Udrea va candida. Eu cred că doamna Udrea va candida şi cred că numai domnul Cristi Diaconescu crede că el e candidatul PMP, nu cred că mai există cineva în România care crede acest lucru. El a mai fost şi candidatul nostru la Preşedinţie din partea PSD şi tot aşa a fost, deci nu asta-i problema. Problema este că va fi doamna Udrea sau altcineva, cine se va decide, orice candidat în turul doi este un candidat foarte puternic", a spus Ponta la postul B1 TV întrebat pe care dintre liberalii Crin Antonescu sau Klaus Iohannis şi-l doreşte contracandidat în turul al doilea la prezidenţiale.

El a adăugat că nu înţelege ce se întâmplă acum în PNL şi cel mai grav este că nici liberalii nu pot înţelege acest lucru.

"Adică noi avem candidat, ei nu ştiu pe cine vor pune candidat. Importante sunt două lucruri: persoana şi proiecte. Deci persoana nu ştiu cine va fi şi nici care e proiectul, pentru că eu am un proiect şi intru în această bătălie tocmai pentru a duce acest proiect până la capăt. Un preşedinte nu are ce căuta să facă campanie electorală pentru un partid, nu are ce căuta la reuniunea PES sau PPE sau ALDE, nu are de ce să se certe toată ziua cu Parlamentul", a menţionat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ