Victor Ponta: Dan Voiculescu nu mai este un partener politic

| 07 iul, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat luni că fondatorul PC, Dan Voiculescu, nu mai este un partener politic, ţinând cont că implicarea sa politică "s-a terminat în 2012", dar a admis rolul jucat de acesta în formarea USL.

"Daniel Constantin este preşedintele PC, dar Dan Voiculescu, alături de Crin Antonescu, da, a fost implicat direct în formarea USL. (...) Nu mai este partener politic. Domnia sa nu a venit la şedinţe, din câte ştiu nici la Partidul Conservator n-a venit la şedinţe. (...) Implicarea politică s-a terminat în 2012", a afirmat Ponta, într-o emisiune la postul B1TV.

Premierul a susţinut că singurul lucru pe care i l-ar putea reproşa lui Dan Voiculescu ar fi acela că în 2004 a scos PSD de la guvernare împreună cu Traian Băsescu.

"Dacă am să-i reproşez ceva domnului Voiculescu, aşa colaborator sau ce-a fost dânsul, e că în 2004, împreună cu Traian Băsescu, în biroul de la Cotroceni, au scos PSD-ul de la guvernare. Asta pot să-i reproşez, dar nu-i reproşez. Atunci Traian Băsescu îl aprecia pe domnul Voiculescu", a spus prim-ministrul.

Ponta a refuzat să comenteze pe marginea procesului în care este implicat Voiculescu, dar a susţinut că, din punct de vedere politic, "această exacerbare a cazului Voiculescu şi de către oamenii politici şi de către media arondată dlui Băsescu este o încercare de a estompa cazul Mircea Băsescu".

"E şi o bătălie pe piaţa media apropo de Antena 3, în special. Eu cred că Antena 3, indiferent de ce se întâmplă cu proprietarul ei, este o televiziune care va rămâne mult timp lider de piaţă", a spus şeful Executivului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ