Ponta: Nu am avut niciun fel de informaţie despre descinderile poliţiei la sediul MediaPRO

| 08 iul, 2014

Premierul Victor Ponta a precizat marţi că nu a avut nicio informaţie despre descinderile poliţiei la sediul MediaPRO din Buftea atunci când a declarat la un post de televiziune că Adrian Sârbu, patronul trustului respectiv, a fost la el în birou şi i-a cerut să oprească controalele Fiscului la firmele sale.

'Nu am avut niciun fel de informaţie, a fost o întâmplare. Nu ştiu ce se întâmplă azi (n.r. - marţi), nu am aflat decât din presă. Eu ştiu că din 2012 sau 2013 ANAF îşi face datoria şi controlează toate firmele şi eu nu pot să opresc şi nici nu vreau să opresc vreun control de la ANAF, chiar dacă asta presupune să fiu în conflict cu vreun proprietar de media', a spus Ponta la o conferinţă de presă la Ministerul Muncii, întrebat dacă ştia dinainte despre descinderile poliţiei la sediul MediaPRO din Buftea.

Citeşte şi: Percheziţii la studiourile MEDIAPRO în această dimineaţă

El a adăugat că Sârbu i-a spus atunci când a venit la el în birou că este vorba despre controale ANAF şi că, neexistând înregistrări în biroul său, nu poate să dea detalii, pentru că nu le mai ţine minte exact pe toate.

Sediul MediaPRO din Buftea şi alte 66 de societăţi comerciale, multe dintre ele fictive, sunt în vizorul poliţiştilor Capitalei care efectuează marţi 26 de percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov pentru destructurarea unui grup specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani, au declarat pentru surse oficiale.

Premierul Victor Ponta a declarat luni la B1 TV că nici Adrian Duicu, nici Petre Tobă nu au fost la el în birou, în schimb a fost Adrian Sârbu, care i-a spus că are un control de la ANAF şi i-a cerut să îl oprească, Ponta adăugând că i-a transmis că nu poate face acest lucru.

Citeşte şi: Ponta: Adrian Sârbu a fost la mine în birou şi mi-a spus să-i opresc nişte controale de la ANAF

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iul, 2014
nic
Sa mai spui la tutu ca nu ai stiut nimic
Vai, Pinnochio, ca nici nu-ti mai vad nasul atat de mare a crescut cu inca o minciuna sfruntata, tip tonta!!! Iti bagi nasul in justitie pe fata si crezi ca toata lumea e la nivelul haznalei 3!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ