Voiculescu spune că Băsescu umblă cu minciuni: Şi acum poate să zică că am în buzunar heroină

| 08 iul, 2014

Dan Voiculescu a anunţat marţi că nu mai pleacă în vacanţă în străinătate şi rămâne pe 'terenul de luptă', deoarece Traian Băsescu 'umblă cu minciuni şi forţări care nu au legătură cu realitatea' şi preşedintele poate să vină cu alte 'lucruri', chiar să îl acuze că are în buzunar 'heroină'.

Dan Voiculescu s-a prezentat marţi la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă contestaţia la decizia procurorilor DNA de a-i impune controlul judiciar, într-un dosar în care este acuzat de şantaj.

Citeşte şi: DAN VOICULESCU a fost audiat în dosarul ICA: Nu mi-e teamă. Ar fi neplăcută o pedeapsă cu EXECUTARE

Întrebat dacă mai pleacă în vacanţă în străinătate, în eventualitatea în care instanţa îi va ridica controlul judiciar, Dan Voiculescu a răspuns: 'Nu mai plec. Rămân, pentru că este o ofensivă şi vacanţa trebuie făcută de regulă când eşti liniştit, nu tracasat, pe de o parte. Pe de altă parte, rămân pentru că probabil domnul Băsescu o să mai găsească nişte lucruri şi rămân aici pe terenul de luptă. Dacă umblă cu astfel de minciuni şi astfel de forţări care nu au niciun fel de legătură cu realitatea, poate să găsească oricând. Şi acum poate să zică că am în buzunar heroină', a spus Voiculescu.

El a mai spus că nu ştie dacă societăţile conduse de fiica sa au încheiat contracte comerciale cu firmele omului de afaceri Nelu Iordache, unul dintre denunţătorii din dosarul de şantaj.

Citeşte şi: Dosarul Voiculescu ICA. Dan Voiculescu: Sunt pensionar, nu mai sunt nici măcar oligarh

De asemenea, el a negat că l-ar cunoaşte pe Mugur Crăciun.

'Dacă Mugur Crăciun lucrează la mine, la Grivco, chiar nu mă interesează. Mă interesează ca acest copil al meu (Grivco, n.r.) să fie sănătos, să crească bine, să fie o familie. Mi-am dorit să fie o familie şi chiar este ca o familie. (...) Din punct de vedere financiar sechestrul pus pe acţiunile ICA nu are nicio legătură cu trustul de presă', a precizat Voiculescu.

Tribunalul Bucureşti judecă marţi contestaţia preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, la măsura controlului judiciar dispusă de procurorii anticorupţie în dosarul în care este acuzat de şantaj.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus, săptămâna trecută, punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar faţă de Dan Voiculescu, acuzat de şantaj prin constrângere în scopul dobândirii, în mod injust, a unui folos patrimonial.

'Dan Voiculescu a ameninţat direct, sau prin intermediari, oameni de afaceri şi administratori a trei companii că, în situaţia în care nu vor încheia contracte de publicitate cu trustul de presă pe care în fapt îl conduce, va declanşa o agresivă campanie de discreditare. Sub această ameninţare, unul dintre oamenii de afaceri, denunţător în cauză, i-a achitat lui Voiculescu suma de 900.000 euro sub forma a cinci contracte de publicitate, încheiate cu trusturile de presă aparţinând acestuia', susţine DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ