DAN VOICULESCU a fost audiat în dosarul ICA: Nu mi-e teamă. Ar fi neplăcută o pedeapsă cu EXECUTARE

| 07 iul, 2014

DAN VOICULESCU. DAN VOICULESCU are din nou o zi dificilă. Curtea de Apel Bucureşti judecă, la această oră, procesul în dosarul privind privatizarea Institutului pentru Cercetări Agricole (ICA), în care este acuzat şi fondatorul PC.

UPDATE 13.40 Audierea lui Dan Voiculescu s-a încheiat. "Judecătorii au fost corecţi, toate întrebările au fost corecte şi pertinente," a declarat Voiculescu, după audiere.

CITEȘTE ȘI: DAN VOICULESCU: Sunt conştient că am intrat într-o bătălie cu Băsescu

"Nu e vorba de teamă, e neplăcută o pedeapsă cu executare, eu cred că în ţara asta dacă e să se facă nedreptăţi, sunt nedreptăţi mult mai mari decât această eventuală nedreptate care mi s-ar face mie", a spus Voiculescu.


CITEȘTE ȘI: Dan Voiculescu: Eu sunt pregătit pentru orice. Am intrat într-o bătălie, aşa e în bătălii

 


"Aici nu este un concurs de locuri, asta le face Capitala, ca atare nu ştiu pe ce loc sunt. De fapt, eu nu sunt pe niciun loc, pentru că sunt pensionar, nu mai sunt nici măcar oligarh"
, a adăugat Voiculescu.


CITEȘTE ȘI: Cine sunt DENUNŢĂTORII lui Dan Voiculescu în dosarul în care este acuzat de şantaj

 

UPDATE 13.15 Judecătoarea pune întrebări la foc semi-automat, ţintite, despre o serie întreagă de firme implicate în dosar, despre terenuri vândute si cumpărate, scrie HotNews, punându-l de multe ori în încurcătură.

 

CITEȘTE ȘI: Dan Voiculescu, la DNA: E o nouă PORCĂRIE. Nu-i cunosc pe cei care spun că i-am şantajat


CITEȘTE MAI MULT: romaniatv.net
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ