Dan Voiculescu, la DNA: E o nouă PORCĂRIE. Nu-i cunosc pe cei care spun că i-am şantajat

| 03 iul, 2014

Dan Voiculescu, preşedintele fondator al PC, a declarat că este acuzat de şantaj de trei-patru persoane, persoane pe care a ţinut să sublinieze că nu le cunoaşte.

„Avem de-a face cu o nouă porcărie. Azi au venit vreo trei-patru oameni să declare că eu i-am şantajat. Vreau să vă spun un singur lucru: Nu-i cunosc! E unul Pamfli, nu-l cunosc. Închipuiţi-vă că azi s-a întâmplat să vină toţi deodată să spună că eu i-am şantajat. Eu nu-i cunosc. Sunt nişte declaraţii mincinoase ale unor oameni, făcute toate azi, că eu i-aş fi şantajat. Eu nu-i cunosc”, a declarat Dan Voiculescu la ieşirea de la DNA.

Dan Voiculescu este acuzat de şapte infracţiuni de şantaj. Potrivit DNA, Voiculescu a şantajat mai mulţi oameni de afaceri prin diverşi intermediari.

Aceştia erau şantajaţi să încheie contracte de publicitate, în caz contrar ar fi fost demarate campanii de discreditare împotriva acestora prin televiziunile şi ziarele din trustul Intact. Doar de la o companie ar fi cerut 900.000 de euro pentru cinci contracte de publicitate.

Anchetatorii afirmă că au probe audio şi video încă din 2007, 2008, 2011 şi 2012. Dar ele au fost prezentate azi, întrucât azi au fost făcute denunţurile, iar cei care au făcut denunţurile au venit cu probe. În acest moment, Dan Voiculescu este sub control judiciar.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iul, 2014
LIviu
Mârșavii Basiste, spera sa il scape pe Mircea de pușcărie!
04 iul, 2014
otilia
facatura ordinara
Voiculescu chiar nu-i cunoaste, n-ar fi zis asta daca ar fi existat si cea mai mica dovada in acest sens.
04 iul, 2014
Jenescu Sergiu
.
Spun ca au probe audio si video. Asteptam sa vedem si noi ce le poate pielea procurorilor de la DNA. Cum vor rastalmaci faptele si de data asta.
04 iul, 2014
pixel
bla bla
cred ca nu e zi fara ca basistii sa nu nascoceasca vreo acuzatie pentru voiculescu. evident, atata timp cat nu exista vreo proba care sa sustina aceste acuzatii, totul nu este decat o cacealma de cea mai joasa speta
04 iul, 2014
Mihu
.
Daca se va dovedi santajul, da...atunci sa credem, dar pana atunci sunt doar niste zvonuri nefondate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ