UPDATE DAN VOICULESCU. Dan Voiculescu a fost chemat la DNA. Fondatorul PC va fi pus SUB ACUZARE

| 03 iul, 2014

Dan Voiculescu a fost citat, joi, la DNA. Potrivit România TV, Voiculescu este audiat într-un nou dosar şi va fi pus sub acuzare. Fondatorul PC a fost acuzat de Marian Căpăţână că ar fi plătit 1 milion de euro familiei lui Bercea pentru a-l denigra pe preşedintele Traian Băsescu.

Dan Voiculescu a fost citat, joi, la DNA. Potrivit România TV, Voiculescu este audiat într-un nou dosar şi va fi pus sub acuzare. Fondatorul PC a fost acuzat de Marian Căpăţână că ar fi plătit 1 milion de euro familiei lui Bercea pentru a-l denigra pe preşedintele Traian Băsescu.

CITEȘTE ȘI: Dan Voiculescu îl dă în judecată pe Marian Căpăţână

Conform România TV, Dan Voiculescu a fost citat într-un nou dosar şi va fi pus sub acuzare. Voiculescu este însoţit la sediul DNA de avocatul său.

CITEȘTE ȘI: Dosarul Voiculescu ICA. DAN VOICULESCU cere strămutarea procesului la altă instanţă

Fondatorul PC a fost acuzat de Marian Căpăţână că ar fi plătit 1 milion de euro familiei lui Bercea pentru a-l denigra pe preşedintele Traian Băsescu. Totodată, Elena Udrea a anunţat că va depune plângere penală la DNA împotriva lui Voiculescu pentru terenurile din Giurgiu. Miercuri, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis să instituie sechestru pe o parte din bunurile lui Voiculescu, în dosarul privatizării ICA.

În dosarul Bercea-Mircea Băsescu, Marian Căpăţână l-a acuzat pe Dan Voiculescu ar fi dat un milion de euro familiei lui Bercea pentru a-l denigra pe Traian Băsescu.

CITEȘTE ȘI: Dosarul Voiculescu ICA. Pe 7 iulie începe audierea inculpaţilor, inclusiv DAN VOICULESCU

Căpăţână a declarat în faţa instanţei că fiul lui Bercea Mondial i-ar fi spus că Dan Voiculescu i-a dat un milion de euro pentru a-l implica într-un scandal pe fratele preşedintelui.

"Mi-a spus (Florin Anghel – n.r.) că a primit de la Dan Voiculescu, la el în birou, suma de un milion de euro din care voia să-mi dea mie aceştia bani - 200.000 de euro. Mi s-a spus că a fost contactat prin C.S. şi prin avocatul Pavel Abraham, iar pe el nu-l interesează banii, în condiţiile în care acceptă suma de 200.000 de euro numai să declare că o parte din bani au ajuns la domnul Traian Băsescu", se arată în declaraţia dată în faţa instanţei de Marian Căpăţână, presupusul intermediar dintre familia Bercea şi Mircea Băsescu.

 

CITEȘTE MAI MULT: romaniatv.net

 

Sursă: romaniatv.net

 


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ