PMP: PDL şi PNL fac front comun cu PSD pentru apărarea ilegalităţilor firmelor lui Voiculescu

| 02 iul, 2014

PDL şi PNL au refuzat să se alăture demersului Mişcării Populare de a înfiinţa o comisie parlamentară de anchetă care să investigheze modul în care o firmă care ar fi controlată de Dan Voiculescu a obţinut arendarea a 2.600 de hectare de teren în judeţul Giurgiu, informează un comunicat de presă al Partidului Mişcarea Populară (PMP).

Potrivit sursei citate, prin acest gest, PNL şi PDL arată că fac front comun în Parlament cu PSD pentru apărarea ilegalităţilor comise de firmele lui Dan Voiculescu.

'Cu sprijinul PDL şi PNL, două partide care doar mimează respectul faţă de lege, Parlamentul îl pune la adăpost pe Dan Felix Voiculescu şi îngroapă suspiciunile care planează asupra acestuia în cazul terenului din Giurgiu. Constatăm cu îngrijorare că două partide care şi-au propus la nivel declarativ să învingă stânga în alegeri se află, de fapt, în aceeaşi tabără cu Dan Voiculescu şi PSD. Concluzia este clară: USL trăieşte şi, mai nou, i s-a alăturat şi PDL', se arată în comunicatul amintit.

Sursa menţionată precizează că PMP va continua să se opună 'în mod real' încălcării legilor, precum şi 'tuturor personajelor nocive care cred că pot lua în arendă justiţia din România şi instituţiile statului, aşa cum şi-a propus Dan Voiculescu'.

PMP susţine necesitatea unei anchete pe cazul menţionat şi analizează toate posibilităţile legale pentru a face lumină în acest caz, se mai arată în comunicat.

Tag-uri: Dan Voiculescu, pdl, PMP, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iul, 2014
PEDAGOGUL
Basescu - un individ periculos
Despre mafie si interlopi ne poate oferi detalii in exclusivitate piratul infractor Basescu.
02 iul, 2014
Jenica IOBAGUL
Asta DA MAFIOT !
Ha , ha , ha !
Si unul ca Basescu credea ca-l va "parca" pe Voiculescu pentru vreo citiva anisori ....Banditul de VARAN e atit de iscusit incit cred ca cu IQ-ul sau cintareste mai mult decit Basescu cu toate neamurile ( se include si clanurile Bercea ca oricum nu cintaresc mare lucru) plus SPP-ul nu intoarce cintarul ! Ma tem ca va pica singur cu anusul in scula VARANULUI dupa Dec. .... Pai cum sa-l lase sa cada caci PRIETENI (cumparati , santajati..) la nevoie se cunosc , nu ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ