DOSARUL BĂSESCU BERCEA. Fiul lui Bercea a încercat să îi vândă înregistrările și lui Christian Sabbagh

| 02 iul, 2014
DOSARUL BĂSESCU BERCEA. Chiristian Sabbagh a confirmat pentru Evenimentul Zilei faptul că a fost vizitat de Florin Anghel, care a încercat să vândă la Kanal D înregistrările cu Mircea Băsescu.

DOSARUL BĂSESCU BERCEA. "Îmi amintesc că m-a sunat o avocată care apare des la televizor. Da, Mariana Ștefan. Mi-a spus avocata aceasta că fiul lui Bercea vrea să stea de vorbă cu mine. Iar într-o zi a venit la redacție fiul lui Bercea și mi-a zis că are niște înregistrări pentru un caz grav, cu persoane sus-puse. Nu mi le-a arătat, nu a pronunțat niciun nume. Nici nu am dat mare importanță fiindcă nu mă interesa ce spune acel individ. Postul nostru nu face niciun fel de politică, nu agrează astfel de subiecte de dezvăluiri între interlopi, apoi nu prezenta niciun fel de garanție. L-am pus totuși în legătură cu o colegă reporter, dar Kanal D nu a făcut material. Nu mai știu nimic despre subiect. Este clar o minciună", a declarat Christian Sabbagh, jurnalist și vedetă a postului Kanal D, pentru evz.ro.

 

CITEȘTE ȘI: DOSARUL BERCEA-BĂSESCU. Dan Voiculescu, acuzat că a PLĂTIT 1 milion de euro. Avocat: Sunt INVENŢII

Inculpatul Căpățână a explicat judecătorilor că, de fapt, a fost atras într-un complot împotriva șefului statului, fratele partenerului lui de afaceri, Mircea Băsescu.

 

CITEȘTE ȘI: Dosarul Băsescu-Bercea. Dobriţoiu: MIRCEA BĂSESCU nu a avut protecţie SPP

"Mi-a spus (Florin Anghel – n.r.) că a primit de la Dan Voiculescu la el în birou suma de un million de euro din care voia să-mi dea mie acești 200.000 de euro. Mi-a spus că a fost contactat prin C.S. și prin avocatul Pavel Abraham, iar pe el nu-l interesează banii, în condițiile în care acceptă suma de 200.000 de euro numai să declare că o parte din bani au ajuns la domnul Traian Băsescu", a declarat Marian Căpățână în fața instanței Curții de Apel București.


Sursă: b365.ro
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iul, 2014
PEDAGOGUL
Voiculescu este nevinovat
Toate acuzatiile care i se aduc lui Voiculescu sunt nefondate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ