Raportul SPP în cazul Mircea Băsescu, discutat miercuri la Senat

| 02 iul, 2014

Comisia de apărare din Senat va discuta miercuri raportul SPP cu privire la cazul Mircea Băsescu, potrivit preşedintelui comisiei, Corneliu Dobriţoiu.

"Miercuri, la ora 12,30, avem şedinţa Comisiei de apărare în care vom discuta acest raport, care dă răspunsuri clare, indubitabile asupra temelor solicitate de Biroul Permanent', a declarat Dobriţoiu.

Potrivit acestuia, din raport rezultă 'fără dubii' că SPP şi-a îndeplinit misiunile în baza legii şi conform legii. Totodată, Dobriţoiu a arătat că fratele şefului statului nu a beneficiat de protecţie informativă, pentru că nu are acest drept, conform prevederilor legale.

'În opinia mea, răspunsurile oferite în document de către Serviciul de Protecţie şi Pază sunt clare, cum am spus, nu lasă loc de interpretări, dar rămâne să vedem care va fi poziţia colegilor mei din comisie şi dacă ei vor solicita informaţii suplimentare, informaţii care să fie furnizate, prin prezenţa în comisie a directorului SPP, dar nu cred, pentru că tema a fost clară şi răspunsul, limpede ca lumina zilei', a susţinut Dobriţoiu.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a cerut Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului pentru Protecţie şi Pază întocmirea unui raport din care să rezulte dacă preşedintele Traian Băsescu a fost sau nu informat despre activităţile ilegale ale lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ