Dan Voiculescu îl dă în judecată pe Marian Căpăţână

| 02 iul, 2014

Dosarul Bercea-Băsescu. Dan Voiculescu anunţă pe blogul personal intentia de a-l actiona in instanta pe Marian Capatana, presupusul intermediar al mitei pe care ar fi primit-o Mircea Basescu, fratele presedintelui, pentru "aberatiile" lansate la adresa lui.

"Ii atrag atentia sa inceteze cu minciunile", scrie Voiculescu pe blog. Marian Capatana, presupusul intermediar al mitei pe care a luat-o Mircea Basescu, fratele presedintelui, a declarat marti, in instanta, ca Dan Voiculescu ar fi implicat in acest dosar. Capatana a sustinut, la Tribunalul Bucuresti, ca Dan Voiculescu ar fi platit un milion de euro pentru declansarea acestui scandal.

Citeşte şi: DOSARUL BERCEA-BĂSESCU. Dan Voiculescu, acuzat că a PLĂTIT 1 milion de euro. Avocat: Sunt INVENŢII

"Ma gandesc serios sa intentez o actiune legala impotriva lui Marian Capatana, solicitandu-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranta banii respectivi ar putea fi valorificati de o fundatie de binefacere sau de un caz social. Aceste minciuni, prezentate ca asa-zise de senzatie, sunt tactici dezvoltate in laboratoarele celor care sa incapataneaza sa demonstreze ca ridicolul nu doare."

Dan Voiculescu publica, pe blog, si o solicitare in scris adresata Liei Savonea, presedintele Curtii de Apel Bucuresti, in care cere o copie a declaratiilor facute de Marian Capatana in fata completului de judecata, "necesara declansarii unei actiuni in instanta impotriva acestuia".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ