Sechestru pe averea lui VOICULESCU: Reacţia trustului de presă Intact Media Group

| 03 iul, 2014

Dan Voiculescu proces. Intact Media Group precizeaza, printr-un comunicat de presa, ca sechestrul asigurator instituit marti de judecatorii din procesul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA) nu are nicio legatura cu trustul si nici cu operatiunile derulate de acesta.

Dan Voiculescu proces. "Intact Media Group isi desfasoara activitatea in cele mai bune conditii, consolidandu-si pozitia de lider pe piata media din Romania, conform cifrelor de audienta si recentelor achizitii de top", se arata in comunicatul remis joi.


Citeşte şi: Dosarul Voiculescu ICA. Sechestru asigurător pe averea lui DAN VOICULESCU!


Curtea de Apel Bucuresti a decis marti extinderea sechestrului asigurator pe o parte din averea presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, indosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare.

Instantaa pus sechestru pe 36 de hectare care apartineau ICA, peste noua milioane de actiuni de la Compania de Cercetari Aplicate si Investitii donate de Dan Voiculescu fiicei sale, Camelia Voiculescu,si pe alte noua milioane de actiuni donate celeilalte fiice, Corina Voiculescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iul, 2014
alexandru
Felicitari lui Mihai Craiu ca a avut curajul sa spuna ceva acum un an, iar acum s-a adeverit si te duci cu laturile tale cu tot de la Antene undeva unde sa uitam de tine !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ