DAN VOICULESCU. Când se judecă cererea de strămutare a procesului

| 05 iul, 2014

Dan Voiculescu proces. Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) vor judeca cererea de stramutare a procesului in dosarul privatizarii ICA dupa vacanta judecatoreasca, pe 24 septembrie.

Dan Voiculescu proces. Avocatiilui Dan Voiculescu au cerut magistratilor instantei supreme sa stramute procesul care se judeca in prezent la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), transmite Digi 24.

Potrivit unor surse judiciare, avocatii lui Dan Voiculescu ar fi pus la indoiala impartialitatea judecatoarei Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti, care a respins toate exceptiile invocate de apararea fondatorului trustului Intact.

In plus, insusi Dan Voiculescu a declarat, sambata dimineata, cand s-a prezentat la sediul Politiei Ilfov pentru a da declaratii intr-un alt dosar, ca a cerutla instanta superioara stramutarea procesului, pentru ca este "o mare presiune" pusa pe Curtea de Apel Bucuresti, insa nu a precizat si cine ar pune presiune pe magistrati.

Citește și: Dan Voiculescu: Eu sunt pregătit pentru orice. Am intrat într-o bătălie, aşa e în bătălii

Dosarul ICA. La ultimul termen din dosarul privind privatizare ICA, cel de marti, judecatorii au dispus punerea sechestrului pe mai multe terenuri si actiuni ale companiei Grivco, controlata de familia lui Dan Voiculescu.

Liderul fondator al Partidului Conservator a primit deja o condamnare de cinci ani de inchisoare cu executare, pe fond, in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), in care Voiculescu este acuzat ca ar fi prejudiciat statul cu peste 60 de milioane de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ