Cine sunt DENUNŢĂTORII lui Dan Voiculescu în dosarul în care este acuzat de şantaj

| 04 iul, 2014

Dan Voiculescu este cercetat, sub control judiciar, pentru şantaj, după ce ar fi ameninţat, direct, sau prin intermediari, trei oameni de afaceri, unul dintre ei încheind cu trusturile sale de presă contracte de publicitate de 900.000 de euro. Cei trei care l-au denunţat pe Voiculescu ar fi, potrivit unor surse judiciare, Nicolae Palfi şi Octavian Creţu, acţionari la Romaqua, şi Nelu Iordache.

Potrivit DNA, Dan Voiculescu a ameninţat, direct sau prin intermediari, oameni de afaceri şi administratori a trei companii că, în situaţia în care nu vor încheia contracte de publicitate cu trustul de presă INTACT MEDIA, pe care în fapt îl conduce, va declanşa o agresivă campanie de discreditare.

Cei trei oameni de afaceri sunt Nicolae Palfi şi Octavian Creţu, de la compania Romaqua, şi Nelu Iordache.

Nicolae Palfi şi Octavian Creţu ar fi fost, potrivit unor surse judiciare, ameneninţaţi cu campanii de discreditare în presă dacă nu încheie contracte de publicitate cu trustul media controlat de Voiculescu.

Octavian Creţu a fost martor în dosarul Zambaccian în care Adrian Năstase a fost condamnat la patru ani de închisoare. El este cel care a realizat singurele înregistrări cu Adrian Năstase, iar acestea au fost folosite în inculparea şi mai apoi în condamnarea definitivă a fostului premier.

Nelu Iordache ar fi de asemenea unul dintre denunţătorii din dosarul în care Dan Voiculescu a fost pus sub control judiciar.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat, joi seara, că procurorii Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar, începând cu 3 iulie 2014, faţă de Dan Voiculescu, pentru şantaj prin constrângere în scopul dobândirii, în mod injust, a unui folos patrimonial (şapte acte materiale).

Citeşte şi: Dan Voiculescu, la DNA: E o nouă PORCĂRIE. Nu-i cunosc pe cei care spun că i-am şantajat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iul, 2014
alexandru
Felicitari Mihai Craiu !
Felicitari lui Mihai Craiu. Ce a spus acum un an s-a concretizat si acum scapam de Voiculescu !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ