DAN VOICULESCU: Sunt conştient că am intrat într-o bătălie cu Băsescu

| 06 iul, 2014

Dan Voisculescu proces. Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, urmarit penal pentru santaj, s-a prezentat duminica la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov. Vizita sa a fost de scurta durata, iar la iesire a declarat ca nu cunoaste nimic despre acuzatiile care i se aduc.

Dan Voiculescu proces. "Nu am nici un fel de emotii, sunt constient ca am intrat intr-o batalie cu Basescu, iar el este inca presedintele Romaniei", a declarat Voiculescu, potrivit B1 TV. Fiind intrebat de reporteri in legatura cu acuzatiile care i se aduc, Voiculescu a spus: "Nu cunosc nimic", adaugand ca nu stie ce informatii iau ziaristii si de unde le iau. "Nu e compania mea, nu stiu ce informatii luati, nu imi dau seama de unde aveti aceste informatii. Nu este societatea mea. Grivco era? Nu".

Dan Voiculescu a fost intrebat ce stie despre afacerile firmelor SC Agro Seed Muntenia SRL, fosta SC Agro Grivco SRL, insa a raspuns ca nu stie nimic de aceste firme.

Fondatorul Partidului Conservator se afla sub control judiciar si trebuie sa se prezinte in fiecare zi la politie. Dan Voiculescu este acuzat de "santaj prin constrangere in scopul dobandirii, in mod injust, a unui folos patrimonial (7 acte materiale) ", se arata intr-un comunicat al DNA.

Citeşte şi: DAN VOICULESCU. Când se judecă cererea de strămutare a procesului

Dan Voiculescu acuzat. Dan Voiculescu este acuzat ca a amenintat direct, sau prin intermediari, oameni de afaceri si administratori a trei companii, carora le-a spus ca, in situatia in care nu vor incheia contracte de publicitate cu trustul de presa pe care in fapt il conduce, va declansa o agresiva campanie de discreditare. Sub aceasta amenintare, unul dintre oamenii de afaceri, denuntator in cauza, i-a achitat lui Voiculescu suma totala de 900.000 euro sub forma a cinci contracte de publicitate, incheiate cu trusturile de presa apartinand acestuia, arata procurorii DNA.

Citeşte şi: Cine sunt DENUNŢĂTORII lui Dan Voiculescu în dosarul în care este acuzat de şantaj

Un al doilea om de afaceri, denuntator la randul sau, chiar daca s-a simtit direct si puternic amenintat, a refuzat categoric sa cedeze santajului, amenintarii si constrangerii, asa incat trustul Intact a declansat unatac mediatic sustinut la adresa firmei acestuia.

Avocatii lui Dan Voiculescu au contestat deja masura controlului judiciar, contestatia urmand sa se judece pe 8 iulie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ