Nicolae Manolescu, în vizorul ANI: Nu îşi poate JUSTIFICA AVEREA

| 10 iul, 2014

Agenţia Naţională de Integritate a constatat în cazul lui Nicolae Manolescu, ambasadorul României la UNESCO Paris, existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de aproximativ 78.000 de euro, între averea dobândită şi veniturile realizate împreună cu soţia.

În 2009, Nicolae Manolescu a realizat venituri salariale în cuantum de peste 664.000 lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeaşi perioadă au fost de peste 991.000 lei, rezultând o diferenţă nejustificată de aproximativ 327.000 lei (aproximativ 78.000 de euro).

ANI a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor de la Curtea de Apel Bucureşti în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Nicolae Manolescu în perioada exercitării funcţiei publice.

Nicolae Manolescu deţine funcţia publică de ambasador, delegat permanent al României de pe lângă UNESCO (Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură), la Paris, începând cu data de 20 noiembrie 2006.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ