Comisia NANA. Procurorii iau la arat terenurile lui Băsescu

| 02 iul, 2014

Momentan, ancheta procurorilor PÎCCJ vizează modul în care a fost restituit terenul de la Nana, fiind începută pe 5 iunie urmărirea penală împotria a opt membri ai comisiei, care s-au ocupat de restituirea terenurilor în comuna Nana.

Comisia Nana. Tare dezamăgiți au fost unii, în special prin studiourile Antenei 3, când au aflat că activitatea Comisiei Nana din Parlament încetează, deoarece Parchetul General a început să investigheze cazul. Iată că temerile nu le-au fost justificate, iar procurorii de la PÎCCJ „au intrat în pâine”, cum s-ar zice.

Citeşte şi: Parchetul General, ANCHETĂ în CAZUL NANA

Magistrații au solicitat conducerii Camerei Deputaților toate documentele întocmite de Comisia parlamentară „Nana”. Gabriela Firea, fost purtător de cuvânt al Comisiei, a dat deja asigurări că toate documente, dintre care multe în original, cum ar fi registre agricole, carte funciară, documentele de la Primăria Nana, documente de la APIA sau de la notarii implicaţi, vor fi puse la dispoziția procurorilor. Președintele Camerei, Valeriu Zgonea, a adăugat că acest lucru va fi posibil de îndată ce solicitarea va fi semnată și de procurorul general al României, Tiberiu Nițu.

Momentan, ancheta procurorilor PÎCCJ vizează modul în care a fost restituit terenul de la Nana, fiind începută pe 5 iunie urmărirea penală împotria a opt membri ai comisiei, care s-au ocupat de restituirea terenurilor în comuna Nana. Aceştia sunt acuzaţi de abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale şi conflict de interese.

Traian Băsescu se vede astfel înconjurat de procurori. Pe de o parte, DNA l-a luat în primire pe fratele său, iar pe de altă parte Parchetul General s-ar putea să-l lase fără terenul cumpărat prin intermediul Ioanei.

Citeşte şi: Dosarul Băsescu-Bercea. Parteneriat strategic între familiile Băsescu şi Obama… din Slatina

Băsescu a mințit atât de des la televizor că susține independența justiției, încât magistrații au început să-l creadă, iar acum se întorc împotriva sa. Urmează să vedem dacă cineva va ceda și-l va da pe președinte în primire procurorilor. Indiferent ce se va întâmpla, urât final de mandat...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ