IOHANNIS anunţă cum votează PNL cererile de arest: E inadmisibil ce face PSD!

| 02 iul, 2014

Arestare deputat. Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a explicat ca parlamentarii liberali vor vota pentru incuviintarea arestarii deputatului Titi Holban.

Liberalii in Parlament. "Linia directoare a PNL, dupa decizia de ieri, este ca noi vom vota in aceste situatii pentru incuviintare. Am explicat colegilor si colegelor de ce s-a luat aceasta hotarare si cum vom continua", a declarat primarul Sibiului. De asemenea, presedintele PNL a spus ca liberalii vor semna motiunea pe tema Justitiei, initiata impreuna cu PDL.

Atac la PSD. "Noi consideram ca este inadmisibila atitudinea foarte lejera a PSD fata de niste acuzatii extrem de grave, avem acuzatii de trafic de influenta care duc pana in zona cabinetului prim-ministrului, care duc pana in zona cabinetului ministrului Justitiei.

Citeşte şi: Un adevăr spus de CRIN ANTONESCU despre KLAUS IOHANNIS: E lacom de putere

Noi consideram ca aceste lucruri extrem de grave trebuie clarificate cu toata raspunderea si nu putem sa asistam la acest tratament foarte superficial din partea PSD", a mai afirmat Klaus Iohannis.

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a respins prin vot, luni, solicitarea DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Titi Holban (UNPR). Vicepresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca liberalii si democrat-liberalii au votat in favoarea solicitarii DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ