UPDATE Parlamentul respinge ridicarea imunităţii deputatului Titi Holban (UNPR)

| 02 iul, 2014

Arestare preventivă. Plenul Camerei Deputaţilor a respins miercuri solicitarea ministrului Justiţiei cu privire la încuviinţarea arestării preventive a deputatului Titi Holban (UNPR). Dintre parlamentarii prezenţi, 198 s-au pronunţat împotriva arestării preventive şi 96 în favoarea acesteia.

Arestare preventivă. 'Sunt un om integru, cinstit, care a muncit alături de familie. Nu am încălcat niciodată dispoziţiile legale. Prin prisma funcţiei pe care o deţin, mi-am îndeplinit în mod corect şi onest datoriile ce îmi revin şi nu am atras niciodată atenţia asupra unor fapte. Niciodată nu am luat sau dat vreo sumă de bani pentru a interveni pe lângă vreun coleg sau vreun funcţionar din instituţiile publice', a afirmat Titi Holban în plenul Camerei Deputaţilor.

Citeşte cum va vota PNL: IOHANNIS anunţă cum votează PNL cererile de arest: E inadmisibil ce face PSD!

El a susţinut că solicitarea încuviinţării arestării sale preventive nu prezintă niciun element concret.

'Solicitarea încuviinţării arestării preventive, adresată către dvs., nu reprezintă niciun element concret, care să conducă la ideea că aş fi implicat în vreun fel în derularea cercetărilor. Sunt la dispoziţia organelor abilitate şi voi colabora prin toate mijloacele legale la aflarea adevărului. Nu cred că ridicarea imunităţii şi arestarea preventivă sunt mijloace de aflare a adevărului. Orice persoană de rea credinţă poate vehicula în numele nostru în diverse cercuri sau în faţa unor apropiaţi care au probleme cu legea fără ca noi să avem cunoştinţă şi fără să facem astfel de demersuri. Aveţi încredere că sunt nevinovat, timpul va dovedi că tot ce am spus este adevărat. De votul dvs. depinde cariera şi soarta mea ca om', a spus Holban.

Ce a decis Comisia Juridică: Comisia juridică a respins cererea de arestare preventivă a deputatului Titi Holban


Deputatul le-a cerut colegilor săi 'să analizeze situaţia omeneşte şi chiar dumnezeieşte'.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a respins luni solicitarea ministrului Justiţiei cu privire la încuviinţarea arestării preventive a deputatului Titi Holban (UNPR). Decizia finală va fi luată de plenul Camerei Deputaţilor prin vot secret cu bile.

Citeşte şi: Deputatul Titi Holban, pus sub acuzare pentru trafic de influenţă

Cererea DNA.
Procurorii DNA au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de deputatul Titi Holban pentru trafic de influenţă.

Potrivit DNA, în ianuarie, Titi Holban a acceptat promisiunea unui denunţător că în schimbul sumei de 10.000 euro, sumă pe care a primit-o efectiv în două tranşe, va interveni pe lângă o altă persoană, pentru ca aceasta, la rândul ei, să intervină pe lângă un inspector cu funcţie de conducere la una dintre Direcţiile Regionale Antifraudă. Intervenţia viza ca societatea administrată de un apropiat al denunţătorului să nu fie sancţionată în urma controlului
efectuat de această instituţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ