Titi Holban arestare. Camera Deputaţilor va vota săptămâna viitoare cererea procurorilor DNA

| 25 iun, 2014

Titi Holban arestare. Cererea ministrului Justiţiei privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului UNPR Titi Holban va intra pe ordinea de zi, în plenul Camerei, în sesiunea extraordinară de săptămâna viitoare.

Titi Holban arestare. Cererea ministrului Justiţiei privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Titi Holban va intra pe ordinea de zi, în plenul Camerei, în sesiunea extraordinară de săptămâna viitoare.

'Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis să trimită la Comisia juridică cererea adresată de ministrul Justiţiei privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Titi Holban. Comisia juridică are trei zile la dispoziţie, până sâmbătă inclusiv, să o analizeze, iar până duminică trebuie să fie finalizat raportul. Acesta se va pune pe ordinea de zi a sesiuni extraordinare care va avea loc săptămâna viitoare, probabil în zilele de 2 şi 3 iulie', a spus secretarul camerei Deputaţilor, Niculae Mircovici, la finalul şedinţei Biroului permanent.

Citiţi şi: Deputatul Titi Holban, pus sub acuzare pentru trafic de influenţă

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de deputatul Titi Holban, pentru trafic de influenţă.

Potrivit DNA, în ianuarie, Titi Holban a acceptat promisiunea unui denunţător că în schimbul sumei de 10.000 euro, sumă pe care a primit-o efectiv în două tranşe, va interveni pe lângă o altă persoană, pentru ca aceasta, la rândul ei, să intervină pe lângă un inspector cu funcţie de conducere la una dintre Direcţiile Regionale Antifraudă. Intervenţia viza ca societatea administrată de un apropiat al denunţătorului să nu fie sancţionată în urma controlului efectuat de această instituţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ