Klaus Iohannis: Este obligatorie autosuspendarea lui Romeo Stavarache din PNL

| 01 iul, 2014

Klaus Iohannis, preşedintele PNL, a declarat marţi că este obligatorie autosuspendarea din partid a primarului Bacăului, Romeo Stavarache, în contextul în care este anchetat de DNA pentru fapte de corupţie.

Klaus Iohannis: 'Este o situaţie regretabilă şi noi, PNL, suntem de părere că este obligatoriu să fie lăsată justiţia să-ţi facă treaba. Ca şi colegi sperăm să se dovedească nevinovăţia colegului nostru, dar, având în vedere evoluţia, este obligatorie o autosuspendare', a spus Iohannis, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Ionel Palăr a fost nominalizat să prea interimar conducerea filialei din Bacău, atât timp cât Romeo Stavarache este în imposibilitatea de a-şi exercita mandatul.

Citeşte şi: ROMEO STAVARACHE a fost arestat

'Nu este posibil ca o filială să rămână fără un lider o anumită perioadă', a precizat Iohannis.

Romeo Stavarache arestat. Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 2008 - 2011, Romeo Stavarache, direct sau prin intermediul altor doi inculpaţi din dosar, Liviu Goian şi Liviu Cenuşă, a pretins şi primit de la patru oameni de afaceri mai multe sume de bani pentru a le încredinţa unele contracte.

Citeşte şi: Baronul de Bacău, Romeo Stavarache, învârtea din stilou „afaceri” de sute de mii de euro

Stavarache a fost reţinut joi de procurorii DNA alături de oamenii de afaceri Liviu Goian şi Liviu Cenuşă. Ulterior, un complet de judecată al Curţii de Apel Bacău a hotărât eliberarea şi cercetarea sub control judiciar a celor trei suspecţi.

Marţi, Curtea de Apel Bacău a admis cererea formulată de DNA privind înlocuirea cercetării sub control judiciar cu arestare preventivă pe 30 de zile pentru primarul Bacăului şi pentru Liviu Goian şi Liviu Cenuşă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ