Să o spunem pe nume – românii nu vor vota la preşedinţie altceva decât un român

| 01 iul, 2014

Preşedinte român. Povestea pe care încearcă de vreo câteva săptămâni bune să ne-o bage pe gât formatori de opinie de viță nobilă de Cotroceni, cum că vezi Doamne României i-ar sta mai bine cu un preşedinte neamţ la gât este o mare gogoriţă. În noiembrie, românii vor vota pentru un preşedinte român.

Slugărnicie. Nemaiştiind pe unde să se ploconească mai bine, noul cuplu comic format din Rareş Bogdan şi “maestrul” Ion Cristoiu, se întreabă retoric de mai multe zile încoace dacă un “neamţ” poate salva din nou România. Trimiterea evidentă la Carol I nu numai că este neavenită, dar este şi de prost gust. Comparaţia între Klaus Iohannis şi Carol I este însă mostra perfectă de slugărnicie pe care cei doi o practică seară de seară în studiourile Realităţii TV.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. De la profesorul Iohannis la afaceristul imobiliar Iohannis

Dincolo de ridicolul de a pune în balanţă un primar de municipiu cu un personaj istoric precum Carol I, imaginea imaculată a proaspătului preşedinte PNL începe uşor-uşor să fie înlocuită de cea a unui dalmaţian, pictat din cap până în picioare de pete de murdărie. Vizibilitatea neamţului a crescut, dar odată cu ea au crescut şi problemele, “bubele” lui Iohannis începând să răsară mai rapid decât coşurile pe faţa unui adolescent.

Citeşte şi: Congres PNL. Comportamentul lui KLAUS IOHANNIS spune ceva despre calitatea sa ca politician


Iohannis şi FDGR.
Revenind la problema de fond, românii au avut mereu încredere doar în omul “de-al lor”. Iar când mai pui la socoteală faptul că domnul Iohannis are în spate şi povestea urât mirositare a FDGR-ului de sorginte nazistă, poţi să-ţi faci o idee destul de clară cam ce şanse ar avea un asemenea candidat.

În războiul grefă contra gazdă, implantul Iohannis nu va funcţiona.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 iul, 2014
El Condor
Mai ZAU ...
Cei trei s-au dovedit a fi pana la urma de sorginte evreiasca. Pe cand un urmas de-al lui Burebista sau DECEBAL ?
01 iul, 2014
Mircea
Zau? Romanii au votat fara sa clipeasca un tigan (Iliescu) si un tatar (Basescu)...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ