Ludovic Orban: Cei care pleacă din PNL nu fac altceva decât să sprijine candidatura lui Ponta la Preşedinţie

| 30 iun, 2014

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ludovic Orban, vicepreşedintele liberal,  a afirmat luni că toţi cei care pleacă din PNL nu fac altceva decât să sprijine candidatura lui Victor Ponta la Preşedinţie.

El i-a criticat pe cei care ''dezertează'' şi a susţinut că scopul acestora este ''să găsească protecţie'.

PREZIDENȚIALE 2014. ''Cred că niciun subiect nu trebuie evitat (...). Astăzi din PNL şi-au prezentat demisia mai mulţi deputaţi ai partidului. (...) Cei care pleacă astăzi din PNL nu pleacă la Tăriceanu, ci pleacă la PSD. Bătălia pentru România stă să înceapă. Este o bătălie în care cetăţenii români vor avea de hotărât dacă acceptă să stea îngenunchiaţi în faţa baronilor PSD sau vor o Românie democratică, fără corupţie, care să se dezvolte la nivelul ţărilor europene. Toţi cei care pleacă azi din PNL nu fac altceva decât să sprijine candidatura lui Victor Ponta la Preşedinţia României. Nu reprezintă nimic altceva decât coloana a cincea a lui Victor Ponta, care din fericire pleacă din PNL înainte de a începe bătălia', a declarat liberalul la sediul PNL.

El a subliniat că PNL va ieşi întărit în urma acestor dezertări şi 'mult mai coerent în bătălia pe care o va avea de dat împotriva lui Victor Ponta', subliniind că 'este foarte greu să intri în bătălie atât timp cât ai oameni în partid care pot să treacă de partea duşmanului'.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Orban a prezentat, în opinia sa, motivele celor care au plecat din PNL. Unii dintre ei îşi caută protecţia la Victor Ponta împotriva justiţiei care îi anchetează, este cazul domnului Chiţoiu, domnului Silaghi şi cazul altor deputaţi cărora nu vreau să le fac publice numele astăzi, dar este vorba de încă doi deputaţi care de fapt fug de justiţie în faţa procurăraşului cel viteaz Victor Ponta. Alţii pleacă pur şi simplu pentru că sunt rentieri ai PSD şi pentru că au promisiuni să-şi menţină rentele PSD dacă vor pleca din PNL. Există şi unul, doi colegi care pleacă pentru că sunt trădători de profesie, mă refer la domnul Stănişoară şi la domnul Cupă. Stănişoară chiar a primit funcţia de de vicepreşedinte când a venit în PNL, numai că lipsa lor de caracter îi determină să mai trădeze încă o dată după un lucru foarte bine cunoscut, şi anume că cine trădează o dată, trădează şi a doua oară, şi a treia oară, şi a patra oară'', a declarat Orban.

El a subliniat că identitatea PNL o apără fiecare membru al partidului care protejează valorile liberale.

CANDIDAȚI PREȘEDINȚIE 2014. 'Cei care plecând din PNL anunţă merituos că pleacă pentru a apăra identitatea liberală sunt nişte caraghioşi iar afirmaţia lor ţine de cascadorii râsului', a adăugat vicepreşedintele PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ