PDL cere procedură de urgenţă pe proiectul privind ridicarea imunităţii parlamentare

| 30 iun, 2014

Vasile Blaga a declarat luni că le-a solicitat colegilor parlamentari să ceară procedură de urgenţă pe proiectul de lege privind simplificarea procedurilor de ridicare a imunităţii, proiect depus în comun de PDL şi PNL.

"Am cerut colegilor ca în această sesiune extraordinară să ceară procedură de urgenţă pe proiectul de lege depus în comun de PDL şi PNL referitor la simplificarea procedurilor de ridicare a imunităţii şi de votare la vedere, şi nu un vot care să dea posibilitate parlamentarilor să se ascundă în spatele deciziei pe care o iau", a afirmat Blaga după şedinţa conducerii partidului.

El speră ca acest proiect de act normativ să nu stea 'în sertare până la calendele greceşti' şi să fie adoptat de către Parlament 'într-o transparenţă totală'.

Potrivit preşedintelui PDL, această lege nu poate face decât bine Parlamentului, despre care el spune că 'nu se află în cea mai fericită situaţie din punct de vedere al credibilităţii faţă de români'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ