Mircea Diaconu: Eu am tuns iarba, gata! Ce decizie a luat proaspătul europarlamentar

| 30 iun, 2014

Noul presedinte al PNL, Klaus Iohannis, a facut un apel catre liberalii care au plecat din partid in ultima vreme sa se reintoarca. Mircea Diaconu a respins invitatia.

"Niciodata un partid nu poate sa fie prea mare si niciodata nu trebuie sa fie irosite resursele - ma refer la resursele umane - ale unui partid. De aceea dati-mi voie azi, aici, de la aceasta tribuna, sa invit inapoi in partid pe cei care, din varii motive, temporar, au crezut ca le este mai bine in afara partidului", a declarat Iohannis, sambata, dupa alegerea sa ca presedinteal PNL, potrivit jurnalul.ro.

Mircea Diaconu a declarat insa ca nu vrea sa revina in randul liberalilor. "Nu am auzit si nu ma intereseaza. Eu am tuns iarba, gata! Eu nu am plecat, eu sunt independent, statutul meu este unul foarte clar si definitiv", a declarat Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu a demisionat din PNL in momentul stabilirii candidaturilor pentru alegerile europarlamentare. Aflat initial pe liste, Diaconu a fost scos in urma contestarii sale de catre ANI, care sustinea ca acesta nu este compatibil si nu mai are dreptul sa candideze.

Diaconu a candidat independent si a obtinut aproximativ 7% dintre voturi, devenind europarlamentar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ