Iohannis: Afirmaţia că PDL acceptă numele de PNL a fost concluzia mea după discuţii formale şi informale

| 30 iun, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a precizat, într-o postare duminică pe pagina sa de Facebook, că afirmaţia sa că PDL acceptă numele PNL pentru partidul rezultat din fuziunea celor două formaţiuni a fost 'concluzia' sa 'în urma mai multor discuţii formale şi informale'.

"Afirmaţia că PDL acceptă numele de PNL pentru noul partid a fost concluzia mea, în urma multor discuţii formale şi informale. Sunt convins că noi, PNL, împreună cu PDL, vom realiza acest proiect, redefinind astfel scena politică. Nu cred că în procesul fuziunii trebuie să introducem teme conflictuale false. Fuziunea noastră trebuie să însemne marele partid al dreptei româneşti, o construcţie doctrinară şi organizatorică solidă, capabilă să câştige alegeri. Asupra acestor aspecte trebuie sa ne concentrăm", afirmă Iohannis în postarea respectică..

În plus, liderul liberal a precizat că înţelege şi acceptă sensibilităţile unor democrat liberali legate de numele şi identitatea partidului din care fac parte.

'Înţeleg şi respect sensibilitatea unor colegi din PDL legată de nume şi identitate. Nu am dorit în niciun fel sa lezez această sensibilitate', a precizat Iohannis.

Citeşte şi: Predoiu, despre denumirea noului partid PNL: Îl anunţ pe Iohannis că nu ştiu ce mandat are, dar al meu nu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ