Candidatul PNL la prezidenţiale va fi desemnat în două săptămâni

| 30 iun, 2014

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale va fi desemnat în următoarele două săptămâni în urma unei dezbateri publice şi a unui studiu sociologic, a declarat luni, pentru AGERPRES, vicepreşedintele liberal, Cristian Buican.

'Spre deosebire de celelalte partide care nu au în prezent un candidat la alegerile prezidenţiale din toamnă, Partidul Naţional Liberal are doi candidaţi valoroşi cu şanse egale pentru a câştiga aceste alegeri, Klaus Iohannis şi Crin Antonescu. PNL îşi va desemna în două săptămâni candidatul la alegerile prezidenţiale în urma unei dezbateri publice şi a unui studiu sociologic. Astfel, în urma acestei proceduri, candidatul cu cele mai mari şanse va fi anunţat în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL', a precizat Buican.

Liderul PNL spune că deşi în cadrul Delegaţiei Permanente Judeţene a liberalilor vâlceni, Klaus Iohannis a fost desemnat drept candidatul pentru alegerile prezidenţiale în contextul în care Crin Antonescu îşi anunţase retragerea din cursă, dacă sondajul îl va poziţiona pe fostul lider liberal pe prima poziţie, va fi organizată o nouă Delegaţie Permanentă

Potrivit Congresului PNL de sâmbătă, rezoluţia care urmează să decidă candidatul liberal pentru alegerile prezidenţiale a fost amânată pentru Delegaţia Permanentă.

Citeşte şi: Iohannis se teme deja de propriul partid

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ